jak řekl Martin já mám 240SX na prodej, ale fakt nebudu nikoho přesvědčovat, že je to lepší nebo horší. 200SX je relativně mraky a 240SX je pár (Petr, kterému 240SX ukradli říkal, že dle policie je jich u nás registrovaných asi 5ks - z toho jedno mám doma, druhé ukradli Petrovi) takže bych chtěl veděl kolik lidí z těch co tvrdí, že je 240SX na prd se v něm někdy projeli

Podle SX-fora vím, že 90%lidí na tom CA18DET dělá generálku, protože je motor před smrtí

Já teď po víkendu zavezu auto do bazaru a nebojím se, že se kupec nenajde

Jinak ta S13 se dělá buď OHC (před faceliftem) nebo DOHC - má mít prý 155ps, ale já mám v TP taky nějakých 175PS - neřeším to, protože mě víc zajímá jaký výkon má ten motor než technický průkaz
Nechci říct, že ten CA18DET je špatný motor, ale od doby kdy se vyrobily uplunulo už pár let a né každý tomu motoru dopřál přesně to co ten motor potřeboval takže už je jich strašně málo takových, který se dá koupit a bez větších investic si s ním v klidu třeba dva roky lítat. Ten 2,4 motor je proti němu prostě držák s menší náročností a je podstatně jednodušší takže pokud má kompresi tak prostě pojede furt.