240SX nebo 200SX?? jaký je rozdíl?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Já mám 1991 je to ten s faceliftem. Zhodnotím to asi takhle - má proti většině 200SX LSD (samosvor) SuperHICAS (natáčecí zadní náprava), klimu, tempomat, ale co mě štve tak že má americké bezpečnostní pásyEthaN píše:aha..no takze u tebe maximalni spokojenost s vykonem a parametry motoru?jo je to raritka..i kdyz radsi bych face lift pac ma hezci maskuja si taky nemyslim ze to je nejhorsi auto
tak dikes

real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nataceni zadni napravy - HICAS je podle me dost na pikacu.EthaN píše:ua to bych bral hned
no a je lepsi natacecka?v cem je v praxi lepsi?mensi rejd a lepsi prujezdy zatackou? ale klima to je bezva to sem prave mel jako podminku
Je to i na Skyline, na novejsich modelech uz se da trochu vyuzit ale na starsich modelech do roku 94 je to spis ke vzteku... Casto z toho unika kapalina, je to dosti poruchove, zbytecna kila navic a to nejdulezitejsi... Kdyz jedes do zatacky a zacne fungovat HICAS tak mas pocit jako ze jedes trochu driftem i kdyz to neni pravda. Uprimne, ja bych HICAS v aute nesnesl.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
nemá cenu řešit hicas, každej si bude myslet svoje stejně tak jako chcíplej motor, to byl věčnej flame i na sx foru před rokem 
ale musim říc, že pro EthaNa bude 240sx asi opravdu lepší, sice nižší výkon, ale zase jednodužší údržba, ten motor je vpodstatě blbuvzdornej a předpokládám, že to bude EthaNovo první výkonější auto, navíc s zadohrab, takže víc koní nepotřebuje

ale musim říc, že pro EthaNa bude 240sx asi opravdu lepší, sice nižší výkon, ale zase jednodužší údržba, ten motor je vpodstatě blbuvzdornej a předpokládám, že to bude EthaNovo první výkonější auto, navíc s zadohrab, takže víc koní nepotřebuje

chlape kdyz mas 6 petek na kar tak se vybodni na jakykoliv nissan 2xx...ale to uz psal nekdo vejs...
k HICAS se vyjadrovat nebudu pac bych ze sebe taky udelal nejspise D1 DRIFT MASTER GOD a nevimcojeste...
...ale kdyby prece jen nekdo chtel vedet muj nazor, tak je to pro ucely drift a ostatnich veci TOTAL NA P**U...
...ale je fakt ze v CR o driftu se psise mluvi nez dela...cili by ti to nemuselo vadit...
k HICAS se vyjadrovat nebudu pac bych ze sebe taky udelal nejspise D1 DRIFT MASTER GOD a nevimcojeste...

...ale kdyby prece jen nekdo chtel vedet muj nazor, tak je to pro ucely drift a ostatnich veci TOTAL NA P**U...
...ale je fakt ze v CR o driftu se psise mluvi nez dela...cili by ti to nemuselo vadit...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
CCCO 1.8T píše:No hlavně že jsi s tím HICASem najezdil pár tisíc kilometrůVždycky si rád poslechnu zkušenosti ostatních z praxe
Mimochodem ten HICAS se dá vyřadit z provozu
CCCO 1.8T píše:A teď promluvil mistr D1 Grand Prixstreet.racer píše:CCCO 1.8T: Bohate stacilo par km, pro me je to neprirozene chovani auta ktere by mohlo vyhovovat zacatecnikum... Je to muj nazor a nezmenim ho, klidne me ukamenuj
Cejtis se jako frajer kdyz se mrdas do mladsiho kterej ma vic zkusenosti jak ty? Ted ses predvedl jako ceskej Taboo... Vemeno...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Hoši hoši jestli se furt vztekáte kvůli HICAS tak jen pro informaci jsem vám hned v prvním příspěvku napsal, že nebudu říkat jestli je to lepší nebo horši a pouze jsem popsal jak to funguje. Já jsem ten HICAS nevymyslel ani jsem si ho tam na zakázku nenemontoval - prostě tam je
Ale jestli někdo říká, že je to na prd (a já netvrdím že, nemá pravdu) tak ať to tvrdí, ale je pro mě velký rozdíl jestli s tím jezdil nebo to vyčetl někde na foru! Každopádně dá se to vyřadit z provozu, takže bych v tom neviděl žádný problém a váha navíc
zadní náprava bez HICAS se dá na vrakáči splašit za pár korun, ale náprava s HICAS u které jsou diferáky vybavené VLSD už tak běžné nejsou takže co je lepší
Já bych si teda vybral VLSD s HICAS, který můžu odpojit než jezdit bez LSD.

real tuning by Taboo

To bych si samozřejmě nikdy nedovolil pane dokonalýZemi píše:CCCO 1.8T píše:No hlavně že jsi s tím HICASem najezdil pár tisíc kilometrůVždycky si rád poslechnu zkušenosti ostatních z praxe
Mimochodem ten HICAS se dá vyřadit z provozuCCCO 1.8T píše:A teď promluvil mistr D1 Grand Prixstreet.racer píše:CCCO 1.8T: Bohate stacilo par km, pro me je to neprirozene chovani auta ktere by mohlo vyhovovat zacatecnikum... Je to muj nazor a nezmenim ho, klidne me ukamenuj
Cejtis se jako frajer kdyz se mrdas do mladsiho kterej ma vic zkusenosti jak ty? Ted ses predvedl jako ceskej Taboo... Vemeno...Ty mi zkus nekde radit...

real tuning by Taboo

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To ma bejt zase co za proslov clovicku? Po predchozim prispevku jsem si myslel ze jsi dal mozek do spravnyho tempa, ale ted jsi to zase stylove rozjel...CCCO 1.8T píše:To bych si samozřejmě nikdy nedovolil pane dokonalýZemi píše:CCCO 1.8T píše:No hlavně že jsi s tím HICASem najezdil pár tisíc kilometrůVždycky si rád poslechnu zkušenosti ostatních z praxe
Mimochodem ten HICAS se dá vyřadit z provozuCCCO 1.8T píše: A teď promluvil mistr D1 Grand Prix
Cejtis se jako frajer kdyz se mrdas do mladsiho kterej ma vic zkusenosti jak ty? Ted ses predvedl jako ceskej Taboo... Vemeno...Ty mi zkus nekde radit...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak tohle je dost blba radaGeRoX píše:chlape kdyz mas 6 petek na kar tak se vybodni na jakykoliv nissan 2xx...ale to uz psal nekdo vejs...
k HICAS se vyjadrovat nebudu pac bych ze sebe taky udelal nejspise D1 DRIFT MASTER GOD a nevimcojeste...![]()

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Reknu ti to jinak... K cemu ti bude strep za 60tisic kdyz se ti pak po tydnu neco vysype a ty na to budes koukat leda tak z okna baraku? Protoze nebudes mit ani na vymenu naplni... THINK!!!EthaN píše:no tak tohle je dost blba radaGeRoX píše:chlape kdyz mas 6 petek na kar tak se vybodni na jakykoliv nissan 2xx...ale to uz psal nekdo vejs...
k HICAS se vyjadrovat nebudu pac bych ze sebe taky udelal nejspise D1 DRIFT MASTER GOD a nevimcojeste...![]()
...ale je fakt ze v CR o driftu se psise mluvi nez dela...cili by ti to nemuselo vadit...fakt dmnce rady typu vyser se na to..

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
asi jsi to nepochopil zcela...tady v pohode hodis do placu ze ti nevadi ze tam neni turbo ze si to tam klidne hodis...a pri tom mas 60 na auto...uvedomujes si kolik do toho auta jeste nacpes penez?EthaN píše:no tak tohle je dost blba radaGeRoX píše:chlape kdyz mas 6 petek na kar tak se vybodni na jakykoliv nissan 2xx...ale to uz psal nekdo vejs...
...ale je fakt ze v CR o driftu se psise mluvi nez dela...cili by ti to nemuselo vadit...fakt dmnce rady typu vyser se na to..
ja ti to radim jen v dobrem...ale samozrejeme je to tva volba...

On to možná nemyslel špatně, ale jde to samozřejmě podat i slušnějiEthaN píše:no tak tohle je dost blba radaGeRoX píše:chlape kdyz mas 6 petek na kar tak se vybodni na jakykoliv nissan 2xx...ale to uz psal nekdo vejs...

real tuning by Taboo

-
- Kontaktovat uživatele: