Sport. pružiny nalezeny
Už je tam mám namontovaný a je to fakt o něčem jinym!!! Vzhled dravější (zepředu teda...), svezeníčko fajnový: v zatáčkách se toliko neklopí (ale to může bejt i novejma tlumičema)!!! Bohužel je to na naše silnice malinko nepraktický - už jsem s tim nejednou štrejchnul a je to trošičku vidět na olej. vaně!!! A taky je o trochu víc znát každej pojebanej výmol, ale to mě ňák moc nevadí!!! A možná jsem přišel na to, jak snížit i pr*el, aniž by se znehodnotil materiál list. pera a nebo tam nestratilo svojí funkci, jen mi tam překáží taková ta věcička, do který vedou trubičky od brzd!!! Nevíte někdo, co to je a jakou to má fci???
$
Je to blbá fotka, ale pro orientaci to stačí!!! Takhle by to asi trčet nemelo, hádám!!!Zrovna když jsem to dofotil a vyjížděl jsem k baráku, abych se do toho pustil, tak předemnou kámoš ze stovkou hamstnul z prdele na brzdy a jelikož jsem si to na bahně na jedničku šolichal za nim a byl jsem od něj asi 30 cm, tak už jsem to nedobrzdil, i když jsem čekal, že to udělá!!! Taxem místo toho měnil přední nárazník, kerej křupnul!!! A von nemel poladěný nic, šmejd a ještě byl rád, že má efektně posunutej zadní nárazník víc k motoru!!!
- Přílohy
-
- brzd. věcička...
- Imag_0007+.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1049 x
$
Re: Sport. pružiny nalezeny
Tak to stačilo akorát rozhejbat a pro sichr jsem to ještě promazal!!! Jinak jsem prokázal službičku jednomu lakýrovi, takže bych mohl mít komplet nástřik v metalce kolkem 15ti!!! Jsem docela happy, jen mám blbej pocit z toho, že pokud se mi podaří tu Ibku dát do kupy podle mejch představ, tak že už ji neprodám ani za poloviční cenu!!!
$