Lolek píše:Tak díky, určitě do toho pujdu. Počítám tak za 3 měsíce až bude po brigádě. Ty kola bych chtěl taky nějaký 185 a 14" ale to asi až příští rok protože na to nejsou peníze.
Doporučuju bridgestone ponteza re720 185/55 14"
Předtim na autě byli barum bravuris 185/60 14" a rozdíl je znát. V mojí oblíbený zatáčce to na barumkách vynášelo a na bridgestonech o 10km/h rychleji a ještě víc vnitřní stranou zatáčky. Suprová pneu........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
S HP sporting jen ty nejlepší zkušenosti. Nevím, o kolik přesně šlo moje auto po namontování níž (na tom mi tak moc nezáleží), ale oproti kočáru, kterým to auto bylo dřív, je to nechutně znát. Auto dostalo tolik sebevědomí, že mu i trochu závidím... Sice zmizelo pohodlí, což je speciálně v našem okrese a jeho skvělými asfaltovými povrchy nechutně cítit, ale za tu jízdu to stojí. Dobrá práce, HP
tak tak, v zatáčkách jsem ujel i mnohem rychlejším autům
snížit by se to melo o 40/40 ... sou tam tři drážky po 2cm, nebo tak nejak (lze vysoustružit další - viděl jsem i 7cm) ... uz je nemam, tak se nepodívám
Ja myslim ze HP jednoznacne, pac airride se sportovnimu podvozku nikdy nevyrovna je to spis na to abys to na srazech snizil nebo zvedl ale jizdi vlastnosti jsou v prdeli.Ten kdo ma airride tak s tim stejne jezdi nastavenym tak jako v serii.Takze FUCK AIRRIDE.
CharlitoCZ píše:Ahoj, tak v pátek, nebo v pondělí mi přijdou HPSporting co montáž? Dělali jste to někdy sami nebo doporučujete servis, kolik si za to muže říct??
Tak když tak hoď potom foto ať se někteří přiučíme
Montáž připraveného tlumiče s pružinou není moc velký problém. U našich vozů drží na dvou šroubech nahoře a jednom dole. Přiber jednoho zkušenějšího člověka a za chvíli se škrábete na zadku nudou Ehm, pokud nemáš zarezlé šrouby nebo přední tlumič v uložení...
Jinak v posledním jistém magazínu o tuningu je o výměnách tlumičů celý článek. Sice na Superbu, ale může to pomoci.
nějak to zvládnu, nejvíc se bojim těch šroubů jak se pak musej dát nový tak abych měl dobrou velikost. Nebojte, fota budou, pochlubim se s nima na mim webu
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu
CharlitoCZ píše:UŽ TO TAM MÁÁM!!! Je to fááákt dobrej rozdíl, sedí to, nehoupe se to, jede to moc pěkně, montáž byla až na takovou MALIČKOST taky v pohodě potlesk