Wow, odvazna pracicka. Hodne stesti at se ti to podari. Jinak ty "vele otvory" jsou v pohode ... cernej tahokov to jisti ...
Minulost - Škoda 120L '88 - 55PS
Minulost - Opel Astra F '93 1,6L - 75PS
Současnost - Volvo C70 2,3T - více než 240PS
Budoucnost - určo něco od Volva, nebo možná od RR
Kdyz snizovat a nedelaji se nejaky special tvary, tak bych rozrizl naraznik nad tema dirama a posadil ho niz... Urcite by to bylo min prace, ale jestli se ti tohle povede, tak ses dobrej...
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
SPEEDY píše:Kdyz snizovat a nedelaji se nejaky special tvary, tak bych rozrizl naraznik nad tema dirama a posadil ho niz... Urcite by to bylo min prace, ale jestli se ti tohle povede, tak ses dobrej...
jenze jestli jsem te dobre pochopil tak by to musel stejne jeste menit protoze tam ma vajfuky...
Jardo, díval ses do nového čísla Maxi tuningu? Dneska jsem si ho koupil a je tam něco o výrobě nárazníku,... Ještě jsem neměl, čas číst co tam je, ale když tak se do něj někde v obchodě mrkni Možná ti to pomůže.
Zdravím Budu Držet Palce, Sám Vím Jaká S Tím Je Práce, Taky Jsem Se Takhle Mořil, Ale Dopadlo To Dobře, Věřím, Že Se Silnou Vůlí To Dotáhneš Podle Svých Představ Ale Podle Fotek Koukám, Čeká Tě Ještě Spousta Práce.
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
Šigy píše:Jardo, díval ses do nového čísla Maxi tuningu? Dneska jsem si ho koupil a je tam něco o výrobě nárazníku,... Ještě jsem neměl, čas číst co tam je, ale když tak se do něj někde v obchodě mrkni Možná ti to pomůže.
no vidis ja si neska koupil taky Maxi tuning ale jiny cislo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak sem neska objevil nekolik mensich prasklinek v mistech kde je to zakitovany po ty liste, na ten spodek uz jsem si prestal verit uplne, takze neznate nekoho kdo by to po mne dodelal? treba Instalatere, nemas chut?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
4 jarda: cim jsi zadelaval ty diry po listach? at ti muzem rict,z jakeho duvodu ti to popraskalo.Nejlepsi reseni je to zavarit a potom az zakitovat.Druha moznost je zalaminovat,vybrousit a az potom to zakitovat.
vubec na to ted nemam cas, jsem rad ze stiham cist TF
jarda píše:vubec na to ted nemam cas, jsem rad ze stiham cist TF
je to zabíračka co ? Práce, auto a ještě stíhat net ..... a k tomu všemu je člověk úplně vyplivnutej a nic se mu nechce to znám
to jo zvlast kdyz mne nejakej polozmrd posle na pudu do Lidlu kde je 50 stupnu pokladat skelnou vatu a to jeste tri dny po sobe