No já mýslím ,že Péťa bude na srazi jezdit sám ,když HF nejezdí,tak nevim kdo jiný bude stihat.Já určitě ne .V nejhoršim vyjedem o něco dřiv Kdy budou dalši jizdy Evo?Chci to vidět na vlastní oči
Tak toho se nebojim Zdendo Možná by nas peta mohl vzít na lano .Fakt jsem na to auto zvědav,už jsem to docela dlouho neviděl.Asi by jsme tam měli udělat nějakou přepadovku
No, bylo by dobré to nějak udělat. Takový menší srazík někde v Karviné a udělat trochu rozruch. Škoda, že mají všichni auta rozebrané. Teda kromě tebe.
Ja vysávat nemusím v garáži se ani nepráší a ty nekteré zaprášené věci jsem už prodal. Ted by to chtělo vytáhnout další zaprášenou vec a to MOTOR a konečně založit konto pro 2.0 HF Turbo 16v Dneska mě totiž nadchlo Hodně pěkný stroj Hoda Civic 1.6 Vti 160HP v hodně podařeném tuningu. EVO500 ví o čem mluvím jeli pro něho až někde do čech je fakt
Jak jiz MAXX napsal o par radku vise,na karvinsku se objevila nova
velmi nebezpecna SELMA.
A to vysoceotackova HONDA CIVIC VTi .
Aby bylo vsem jasne o co se to vlastne jedna ....povinne prohlednout tento odkaz:
MILHAUZZ:
Civic driver is my future "father in law".Takze dalsi fajn kara v rodine
Ta nedele jeste neni stoprocentni. Urcite budu v patek odpoledne delat z vyfukem. V nedeli snad taky...jeste bych upresnil.
Tak i u mně by mohla ta neděle klapnout ,akorat budu muset zajet pro vuz do přechodné garaže v Orlové. ...a co civic, nějak ho nejde v KA vidět ani slyšet??? že by jezdil tak rychle Konečně se ta Karviná zase trošku rozjiždí