Dá se na to sehnat. Já už sem se po tom taky sháněl, ale nakonec sem se na to vykašlal.
Ale bylo docela mastný. Na vrakáči za to ty šmejdi chtěli 5.ooo.
GEORGE píše:Dá se na to sehnat. Já už sem se po tom taky sháněl, ale nakonec sem se na to vykašlal.
Ale bylo docela mastný. Na vrakáči za to ty šmejdi chtěli 5.ooo.
Je to dost,ale asi se to vyplatí,mám slabou ženu!!!!
YANEK píše: všechno de a za 5000,- to je docela dobrá cena já ho chcitaky ale já nejsem slabej ale rozmazlenej v busu pěkně servo
Ja servo uz mam doma Cely me stalo v podstate 1000,-. Za 500,- ridici tys pro servo s hadicema, nadobkou a uchycenim a za 500,- cerpadlo Uz se tesim az ho budu mit v aute, protoze moje auto je silnejsi nez ja
Smiegel píše:Nevíte někdo jestli se dá dodatečně namontovat servo do Corsy 1.2i,moje přítelkyně s tím volantem strašně zápasí!!!
u takhle slabého motoru budeš mít problém s tím aby ti při volnoběžných otáčkách a zatočením volantem nechcípal , asi bych se na to vykašlal a dal na předek užší pneumatiky, jinak namontovat lze samozřejmě všechno
Smiegel píše:Nevíte někdo jestli se dá dodatečně namontovat servo do Corsy 1.2i,moje přítelkyně s tím volantem strašně zápasí!!!
u takhle slabého motoru budeš mít problém s tím aby ti při volnoběžných otáčkách a zatočením volantem nechcípal , asi bych se na to vykašlal a dal na předek užší pneumatiky, jinak namontovat lze samozřejmě všechno
s tim bych zase až tolik nesouhlasil, vem si že teď se dává servo prakticky do každýho auta a když to utáhne litrový twingo, tak i 1,2 Corsa... a když tam budou místo 165 155 tak to taky velkej rozdíl nebude
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
s tim bych zase až tolik nesouhlasil, vem si že teď se dává servo prakticky do každýho auta a když to utáhne litrový twingo, tak i 1,2 Corsa... a když tam budou místo 165 155 tak to taky velkej rozdíl nebude
Problem je v tom, ze novy auta maji servo elektricky, kdezto nase stary Opely ho maji mechanicky (hydraulicky), takze to vykon zere. Ale u tvyho 95konovyho motoru by to nemuselo moc vadit.
jo tak kvuli tomuhle jsem prodal před tejdnem auto mý přítelkyně a zejtra kupuju se servem.mimochodem je to našláplá corsa sport 1.4 16v v plný náloži.jedu pro to ven.ona taky hrozně zápasila,je to hrůza a běs.není nad to mít to v serii.myslím,že jí tady někdo vlastní velbloud???tak pak se s ním musím spojit na dojmy a postřehy