Chromované svody na Honda Prelude V-TEC
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Chromované svody na Honda Prelude V-TEC
Chromove svody za good price na H22A2 (Honda Prelude V-TEC) ?
Nevite o good shopu ?
Nevite o good shopu ?
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Když už jste u těch svodů, jak je necháváte poslat?? Myslim služba a jaká je asi tak cena.
Byl jsem dohodnutej s jednym obchodníkem že je pošle, za cca 80 dollarů, to se zdálo docela v pohode, ale když je donesl na pobočku do USPS tak mu řekli že jsou moc velký, takže mám zaplacený svody ale nemám schopnýho člověka kterej by je za normální peníze poslal do ČR
Plíííís help mí
Byl jsem dohodnutej s jednym obchodníkem že je pošle, za cca 80 dollarů, to se zdálo docela v pohode, ale když je donesl na pobočku do USPS tak mu řekli že jsou moc velký, takže mám zaplacený svody ale nemám schopnýho člověka kterej by je za normální peníze poslal do ČR

Plíííís help mí

==> STREETRACING IS NOT A CRIME <==
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: svody
neco najdes na hondy i u me , ale postupne teprve nabiram tempo,prece jenom nejsem zase az tak dlouho v CRKEFIR píše:Chromove svody za good price na H22A2 (Honda Prelude V-TEC) ?
Nevite o good shopu ?
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
A-čkové svody (prý) kolem 5000 Kč. Sám jsem se o to hlouběji zatím nezajímal, takže přesně nevím.tomasss píše:nikdo nevite prosim priblizne????
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!