Prosím oradu s ventilátorem

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
A-L-E-X
Kontaktovat uživatele:

Prosím oradu s ventilátorem

Příspěvek od A-L-E-X »

Ahoj chlapi, mam takovej problémek s ventilátorem. Zahřívalo se mi auto a zjistil jsem že nefunguje vrtule, takže jsem dost dlouho sháněl stejnou vrtuli s motorem, kterou jsem stejně nesehnal, nebo sehnal, ale s jiným zapojením(konektorem).
Teď bych potřeboval vědět, jestli na G2 1990 1.8 Gti jsou ty vrtule 1 nebo 2 rychlostní a na kolika stupních se spíná.
Jeden chlápek co je opravuje tvrdí že jsou jednorychlostní a jinej chlápek z náhradních dílů kde jsem si kupoval ten jinej protikus (konektor) pro připojení říká, že jsou 2 rychlostní když tam vedou 3 kabely. Fakt nevim kdo z nich má pravdu. S kámošem jsme ho před tim zkoušely napojit na přímo od baterky a točila se jen na ten krajní kontakt na ten prostřední ne a když jsme to připojily klasicky tak na 92 stupních pořád nic.
Ten chlapík říkal že se prej spíná až těsně před stovkou někde na 98 stupních , že prej to je u těchhle aut normální provozní teplota, ale já tomu nevěřim a nechci ho zbytečně uvařit.
Momentálně jak ocas když jedu tak musim pod kapotu a zapojit ho napřímo kablíkem, protože ho nechci pochroumat.
PORAĎTE PROSÍM

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

vwclub.cz
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A to tě třeba nenapadlo že když tam sou 3 dráty tak sou 2napájení a ten třetí je k teplotnímu čidlu? Sou 1rychlostní.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“