No to je v prdeli,pořád se teď kradou auta,dneska ráno okolo 9-té hodiny ze Spořilova (Praha 4) bylo ukradeno Mitsubishi 3000gt VR4 ,byli jsme již 25 majitelé (!to je hustý teda !) a ty mrdky posraný to ukradnou,člověk ,co to viděl říkal,že otevřel dveře nastoupil,nastartoval a v pohodě odjel jako nic.Jsou to kurvy,aspoň kdyby to vomotali kolem sloupu,to bych tam přijel a smál se jim jaký to jsou zmrzačený kreténi
to se divite za vam to ukradli,kdyz to melo tolik majitelu,vzdy kdyz clovek kupuje takovyhle auto po nekom,musi okamzite vymenit zamky,kazdej si nechava klice,nikomu v tomhle clovek nemuze verit,kazdej je svine
Tommy-cupra píše:to se divite za vam to ukradli,kdyz to melo tolik majitelu,vzdy kdyz clovek kupuje takovyhle auto po nekom,musi okamzite vymenit zamky,kazdej si nechava klice,nikomu v tomhle clovek nemuze verit,kazdej je svine
no tak to je jasný,že to byl nějakej zapomenutej klíček
Tommy-cupra píše:to se divite za vam to ukradli,kdyz to melo tolik majitelu,vzdy kdyz clovek kupuje takovyhle auto po nekom,musi okamzite vymenit zamky,kazdej si nechava klice,nikomu v tomhle clovek nemuze verit,kazdej je svine
no tak to je jasný,že to byl nějakej zapomenutej klíček
vy jste neměnili zámky?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No s těma klíčema je to asi jistý, ale na koho s tim můžeš jít, to si moch udělat jednak kdokoliv z těch 25 majitelů, dál to moch bejt kdokoliv kdo měl to auto někdy u sebe v servisu a dalších tři prdele lidí okolo....ono se řekně vyměnit zámky, ale ono to nei tak snadný
Na té fotce se kolem toho ochomejtá nějaký zlodějíček
Co se týče toho 25tého majitele tak na to bych měl celkem jednoduché vysvětlení. Poznávám tohle auto a s jedním s předchozích majitelů jsem mluvil jelikož jsem měl zájem ho koupit. Bylo naštěstí už prodané. Pak jsem s ním mluvil po delší době kvůli nějakým zkušenostem s 3000gt a ten mi konkrétně o tom autě povykládal takové věci, že bych ho nechtěl ani zadarmo
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
CCCO 1.8T píše:Na té fotce se kolem toho ochomejtá nějaký zlodějíček
Co se týče toho 25tého majitele tak na to bych měl celkem jednoduché vysvětlení. Poznávám tohle auto a s jedním s předchozích majitelů jsem mluvil jelikož jsem měl zájem ho koupit. Bylo naštěstí už prodané. Pak jsem s ním mluvil po delší době kvůli nějakým zkušenostem s 3000gt a ten mi konkrétně o tom autě povykládal takové věci, že bych ho nechtěl ani zadarmo
Rodinné heslo :"Je to šmejd,pryč s tím" ,ale zlodějíči to zvládli rychleji mno
Jinak ten zlodějíček je Suprista
Taky jsem ho poznal - zlámem mu znova nohy jo?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Doufám že se najde. Tohle je ten typ auta, který by se mohlo počase objevit, pokud teda není na díly. Jinak mě už ukradli dvě auta a tak jsem na tyhle zlodějský svině dost vysazenej. Vidět nějakýho jak se mi štourá v zámku, tak ho asi zabiju.
Je to moc napadny auto no... kdyz nekdo nekde vidi 3000Gt sx200 prelude eclipse nebo neco takovyho, tak to hned laka vetsi pozornost, tim padem i pozornost tech zlodejskejch zmetku. Vzdyt kolik jen v Praze je za den ukradeno aut, nebo vykradena muzika. Pricinou sou i tuningovy srazy, tam to ty smejdi urcite vytipujou a pak si te najdou a je to konec. Za tohle bych sekal prsty.
AccentH.dave píše:Je to moc napadny auto no... kdyz nekdo nekde vidi 3000Gt sx200 prelude eclipse nebo neco takovyho, tak to hned laka vetsi pozornost, tim padem i pozornost tech zlodejskejch zmetku. Vzdyt kolik jen v Praze je za den ukradeno aut, nebo vykradena muzika. Pricinou sou i tuningovy srazy, tam to ty smejdi urcite vytipujou a pak si te najdou a je to konec. Za tohle bych sekal prsty.
to mi povídej...na Mimoňských válkách se vždycky sjede hromady typařů a zlodějíčků z celýho Šluknovskýho výběžku takže bacha na auta
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
AccentH.dave píše:Podle me se to taky najde, jestli to uz neni rozebrany na dily. Ale podle me se najde za dva tri dny nekde na parkovisti.
Já si myslim že tohle neni ten případ, a ještě když měl klíče. Jestli to byl třeba jeden z předchozích majitelů, tak dobře ví jak se z toho prodávaj díly a hlavně za kolik.
A myslim si že u některých aut je fakt cena za sadu zámků nesmysl a myslim že je lepší to řešit elektronickým systémem, kterej pomůže úplně stejně a často vychází několikrát levnějc než ty zámky.
Jinak tohle auto taky znám, jeden čas jezdilo i v Č.B. nebo se pletu? A je pravda že to z č.b. bylo fakt v hrozny stavu.
AccentH.dave píše:Podle me se to taky najde, jestli to uz neni rozebrany na dily. Ale podle me se najde za dva tri dny nekde na parkovisti.
Já si myslim že tohle neni ten případ, a ještě když měl klíče. Jestli to byl třeba jeden z předchozích majitelů, tak dobře ví jak se z toho prodávaj díly a hlavně za kolik.
A myslim si že u některých aut je fakt cena za sadu zámků nesmysl a myslim že je lepší to řešit elektronickým systémem, kterej pomůže úplně stejně a často vychází několikrát levnějc než ty zámky.
Jinak tohle auto taky znám, jeden čas jezdilo i v Č.B. nebo se pletu? A je pravda že to z č.b. bylo fakt v hrozny stavu.
No když to mělo 25 majitelů,tak by to mohlo být ono
u každýho ho to nestojí 25 tis. třeba Octávka/Passat 5 tis. a to se vyplatí kor když se tydle auta nejvíc kradou
Teda pánové, nevycházím z údivu. My děláme poměrně dost do autozámků a často lidem přestavujeme zámky koupených aut na jiný klíč (hned druhá nejtypičtější činnost u aut z bazarů hned po výrobě náhradních klíčů - to, že k auťáku z bazaru dávají většinou jen jeden klíč je klasika ) Účtujeme tak 1-2k podle složitosti. A tohle by měl umět každý aspoň trochu slušnější klíčař, nechápu že jste na to ještě nenarazili