Chtel sem se zeptat jaky kola byste mi doporucili na Skodu Felici. Jestli 15" nebo 16" a chtel bych aby byly ty kola cerny protoze deda ma bilou felinu tak by to vypadalo celkem dobre a kolik stoji cele prebrouseni a nasledny novy nastrik laku na cely auto??kolik se to tak pohybuje
tomasss píše:Chtel sem se zeptat jaky kola byste mi doporucili na Skodu Felici. Jestli 15" nebo 16" a chtel bych aby byly ty kola cerny protoze deda ma bilou felinu tak by to vypadalo celkem dobre a kolik stoji cele prebrouseni a nasledny novy nastrik laku na cely auto??kolik se to tak pohybuje
edit : neco podobnyho ale ne urcite tak drahy
Tyhle kola jsou ligový.. hned bych je bral, ale podle toho bude vypadat i jejich cena... připrav si nejmíň 5 - 7000 za kus... Jinak si myslím, že jak dáš na felinu víc jak 15" tak už je to blbost.. - dyť se s tím už děda ani nerozjede..
Takže bych doporučoval 15" někde sehnat v bazaru - třeba womy má pěkný a dej si pozor na ET, ať nemusíš rozšiřovat lemy...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
tomasss píše:Chtel sem se zeptat jaky kola byste mi doporucili na Skodu Felici. Jestli 15" nebo 16" a chtel bych aby byly ty kola cerny protoze deda ma bilou felinu tak by to vypadalo celkem dobre a kolik stoji cele prebrouseni a nasledny novy nastrik laku na cely auto??kolik se to tak pohybuje
edit : neco podobnyho ale ne urcite tak drahy
Tyhle kola jsou ligový.. hned bych je bral, ale podle toho bude vypadat i jejich cena... připrav si nejmíň 5 - 7000 za kus... Jinak si myslím, že jak dáš na felinu víc jak 15" tak už je to blbost.. - dyť se s tím už děda ani nerozjede..
Takže bych doporučoval 15" někde sehnat v bazaru - třeba womy má pěkný a dej si pozor na ET, ať nemusíš rozšiřovat lemy...
na tu felinu si delam zalusk ja chapes.Tak tam musim neco zainvestovat aby mi to pak nechal
edit : no ty 15" by byly akorat a btw co to je ET???tak at mi womy nejaky cerny ukaze at se muzu podivat
tomasss píše:na tu felinu si delam zalusk ja chapes.Tak tam musim neco zainvestovat aby mi to pak nechal
edit : no ty 15" by byly akorat a btw co to je ET???
Plně chápu... děda má taky felinu - kombíka 96´zelená metla, najeto čistých 26tis, nikdy nejetá v zimě, vždy než zajede do garáže tak ji umeje.. prostě výstavní kousek...
ET je něco jako jak máš vystrčenej ráfek (tzn. když máš správný ET nemusíš mít podložky, či když ho máš moc malý tak ti koukaj kola ven a dřou o podběhy...)... koukni se do starších příspěvků..
tomasss píše:na tu felinu si delam zalusk ja chapes.Tak tam musim neco zainvestovat aby mi to pak nechal
Plně chápu... děda má taky felinu - kombíka 96´zelená metla, najeto čistých 26tis, nikdy nejetá v zimě, vždy než zajede do garáže tak ji umeje.. prostě výstavní kousek...
ET je něco jako jak máš vystrčenej ráfek (tzn. když máš správný ET nemusíš mít podložky, či když ho máš moc malý tak ti koukaj kola ven a dřou o podběhy...)... koukni se do starších příspěvků..
deda ma taky bileho tygra z roku 96 a najeto mozna 50 000.takze nez abych kupoval si nejaky auto pro sebe tak budu hazet penize do dedovyho a pak by mi to nechal. ty kola by to fakt chtelo deda jezdi na plechacich a jezdi na zimnich i v lete takze budem kupovat i novy gumy a jeste bych to chtel dat do lakovny cely prestrikat
edit : sry ze jsem natvrdly ale kdo je to womi?nebo kde ho najdu?tamty kola sem si nechtel kupovat jen sem rikal ze chci ty kola tmavy spis cerny protoze by to mohlo vypadat fakt dobre kdyz je cely auto bily a kola cerny aspon si to myslim
Já se taky přikláním k 15". Předpokládám, že děda nemá 1.6-ku motor, tak aby to aspoň trochu jelo. Děda bude mít asi radost, až s tím bude manévrovat "na fleku", trošku si zaposiluje
ET kolem 35 - 40, pak by se ti měli vejít do blatníků bez úprav (podložky, zalazování lemů, vytahování blatníků,...).
Mosťa píše:Já se taky přikláním k 15". Předpokládám, že děda nemá 1.6-ku motor, tak aby to aspoň trochu jelo. Děda bude mít asi radost, až s tím bude manévrovat "na fleku", trošku si zaposiluje
ET kolem 35 - 40, pak by se ti měli vejít do blatníků bez úprav (podložky, zalazování lemů, vytahování blatníků,...).
deda ma taky bileho tygra z roku 96 a najeto mozna 50 000.takze nez abych kupoval si nejaky auto pro sebe tak budu hazet penize do dedovyho a pak by mi to nechal. ty kola by to fakt chtelo deda jezdi na plechacich a jezdi na zimnich i v lete takze budem kupovat i novy gumy a jeste bych to chtel dat do lakovny cely prestrikat
edit : sry ze jsem natvrdly ale kdo je to womi?nebo kde ho najdu?tamty kola sem si nechtel kupovat jen sem rikal ze chci ty kola tmavy spis cerny protoze by to mohlo vypadat fakt dobre kdyz je cely auto bily a kola cerny aspon si to myslim
JJ, jak ti napsal Karlos.. je womy je člen fora, kterej prodává kola..
Jinak z vlastní zkušenosti čím větší gumy, tím horší manévrovatelnost... dal bych tam ty 15" a max 195/50 či 185/55
Velbloud píše:
JJ, jak ti napsal Karlos.. je womy je člen fora, kterej prodává kola..
Jinak z vlastní zkušenosti čím větší gumy, tím horší manévrovatelnost... dal bych tam ty 15" a max 195/50 či 185/55
asi bych tam dal ty 185/55 a vleze to tam vubec co myslis????
Ta kola, co sis vybral, se bohužel dělají jen v pětidíře, budeš muset kdyžtak sáhnout po těchto.
Mají ET 37, tak by neměl být problém s velikostí. Jako obutí bych doporučil 195/50.
Mosťa píše:Ta kola, co sis vybral, se bohužel dělají jen v pětidíře, budeš muset kdyžtak sáhnout po těchto.
Mají ET 37, tak by neměl být problém s velikostí. Jako obutí bych doporučil 195/50.
kolik stoji ty co ukazujes???vypadaji skoro stejne
Cenu ti nepovím, hledej nejlevnější Teď už nevím, na kterých stránkácho kolech jsem to viděl, ale byla tam jedna šikovná utilitka, která ukazovala, jak vypadají kola přímo na autě (fotka auta zboku, měnila se i velikost kol). Ale už opravdu nevím, kde to bylo...
Mosťa píše:Cenu ti nepovím, hledej nejlevnější Teď už nevím, na kterých stránkácho kolech jsem to viděl, ale byla tam jedna šikovná utilitka, která ukazovala, jak vypadají kola přímo na autě (fotka auta zboku, měnila se i velikost kol). Ale už opravdu nevím, kde to bylo...
Maya_Man píše:kdyztak muzes jeste mrknout na www.mzb.cz tam si snad vyberes akorat jim tam chybi ta utilitka na nahled
tak tam sou fakt mastny kola i ceny ale jinak super
edit : kua tam je tolik peknych veci mit tech 100 000 tak uz si objednavam
btw ma tady nekdo vyfukovy potrubi kupovane od nejaky tun firmy na feldu nebo ma kazdy jen koncovku ?