nám to dělal známej za 3,2 k , kolem 2 tis. zámky a pak ještě nakódování!BlackHole píše:Teda pánové, nevycházím z údivu. My děláme poměrně dost do autozámků a často lidem přestavujeme zámky koupených aut na jiný klíč (hned druhá nejtypičtější činnost u aut z bazarů hned po výrobě náhradních klíčů - to, že k auťáku z bazaru dávají většinou jen jeden klíč je klasikau každýho ho to nestojí 25 tis. třeba Octávka/Passat 5 tis. a to se vyplatí kor když se tydle auta nejvíc kradou) Účtujeme tak 1-2k podle složitosti. A tohle by měl umět každý aspoň trochu slušnější klíčař, nechápu že jste na to ještě nenarazili
Další krádež-naše Mitsu 3000gt
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no já myslim že jo, měl to muj známej a on na to dával ty Antaresy.No_name píše:No když to mělo 25 majitelů,tak by to mohlo být onorocco píše:Já si myslim že tohle neni ten případ, a ještě když měl klíče. Jestli to byl třeba jeden z předchozích majitelů, tak dobře ví jak se z toho prodávaj díly a hlavně za kolik.AccentH.dave píše:Podle me se to taky najde, jestli to uz neni rozebrany na dily. Ale podle me se najde za dva tri dny nekde na parkovisti.
A myslim si že u některých aut je fakt cena za sadu zámků nesmysl a myslim že je lepší to řešit elektronickým systémem, kterej pomůže úplně stejně a často vychází několikrát levnějc než ty zámky.
Jinak tohle auto taky znám, jeden čas jezdilo i v Č.B. nebo se pletu? A je pravda že to z č.b. bylo fakt v hrozny stavu.
Jo,to je onrocco píše:no já myslim že jo, měl to muj známej a on na to dával ty Antaresy.No_name píše:No když to mělo 25 majitelů,tak by to mohlo být onorocco píše: Já si myslim že tohle neni ten případ, a ještě když měl klíče. Jestli to byl třeba jeden z předchozích majitelů, tak dobře ví jak se z toho prodávaj díly a hlavně za kolik.
A myslim si že u některých aut je fakt cena za sadu zámků nesmysl a myslim že je lepší to řešit elektronickým systémem, kterej pomůže úplně stejně a často vychází několikrát levnějc než ty zámky.
Jinak tohle auto taky znám, jeden čas jezdilo i v Č.B. nebo se pletu? A je pravda že to z č.b. bylo fakt v hrozny stavu.

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
To by musel být někdo úplně blbý krást Skyline, který je jediný v ČRbarbucha píše:Doufám že se najde. Tohle je ten typ auta, který by se mohlo počase objevit, pokud teda není na díly. Jinak mě už ukradli dvě auta a tak jsem na tyhle zlodějský svině dost vysazenej. Vidět nějakýho jak se mi štourá v zámku, tak ho asi zabiju.

Jo a jinak, doufám, že se najde

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
Na co budes menit zamky u Octavie,kdyz ti ji otevre kazdy zlodej behem 30 sekund.Za 5 tis. si radci kup MagicaRRudi píše:u každýho ho to nestojí 25 tis.MarauderZ28 píše:takže mi chceš říct, že u každýho auta co jsi měl jsi okamžitě vyměnil zámky jo ?Tommy-cupra píše:maurader lepsi 25 tacu nez auto v tahutřeba Octávka/Passat 5 tis. a to se vyplatí
kor když se tydle auta nejvíc kradou
jj to je přesně vonSkejT píše:4 No_name: v Tuning magazinu jsem zahledl nejakyho MICAKA,mrkni na to jestli to neni ono,jinak ma uplne stejny kola

No_name řikal že ho měli chvíli než jim ho ukradli a ten inzerát byl i v minulym čísle TM a když dáš inzerát do TM tak je tam automaticky 2 měsíce

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
dnes viděno mnou na hl. silnici směr hk z jíčína!!! jel jako prase a myslim že zajížděl na benzinu natankovat
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
nic, nestačil sem vůbec nic. já šel normálně z práce a koukám červený miši v buši na pěknejch kolech a než mě dohrkalo že to je ono tak byl v pr...
.....::::Š110R::::......74