PROSIM O RADU PASSAT TDi
Moderátor: Fazeey
PROSIM O RADU PASSAT TDi
Zdravim vsetkich. Prosim o radu ...pri jazde na aute som presiel po jame lepsie povedane prebohol som s cesty normalne na vyfrezovanu a tam zvykne byvat taky skok a bol aj tu. Asi po dvesto metroch som pocul zvuk ako keby som dostal defetk poznate to chvenie vo volanete a v pedaloch...Myslel som ze je defekt....Ked som auto skontroloval ziadny defekt nebol ale chvenie bolo....potom som si vsimol ze chvenie sa prenasa do auta ked vytlacam spojku...a citil som to aj pri brzdeni ked som vytlacil spojku....presne v zabere a v uplnom zosliapnuti. Siel som za znamim do servisu...zdvihol auto na rampu len tak zbezne ho popozeral a typoval ze to bude spojka....ale spojka bola menena pred 2 rokmi ale on mysli ze je to...no potom auto zlozil z rampy...nastartoval som a vobec nic sa nedialo...ziadna chvenie ziadna zavada ani pri brzdeni ani nic ako nove...ale nic na aute neurobil...teraz neviem ci sa to moze stat zase a co sa vlastne stalo co je to za porucha...ci mam v pohode jazdit alebo dat auto do servisu...nechapem to...moze mi prosim niekto poradit co to mohlo byt a co s tim ??? Za odpovede velmi pekne dakujem.