Zemi me by se na tvy honde spis libili ty altezy s cernym backgroundem, je teda fakt ze sem ji nevidel nazivo ale stejne by byli hezci a nebo bych tam vratil originaly ale je to jen muj vkus nic ti rozhodne nevnucuju
Maya_Man píše:Zemi me by se na tvy honde spis libili ty altezy s cernym backgroundem, je teda fakt ze sem ji nevidel nazivo ale stejne by byli hezci a nebo bych tam vratil originaly ale je to jen muj vkus nic ti rozhodne nevnucuju
Ja originilaly samozrejme na sklade mam, ale tohle je takova mala provokace vis...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
ja bych zacal u zmeny spz,ty zacatecni pisma se moc k tuningu nehodej,ver mi ze v praze by se lidi asi docela nasmali,a asi nejen v praze,jinak jsem zvedavej az to bude v laku.
vydlakov mam asi 4roky a věř mi že nebyl týden kdy bych ju nechtěl vyměnit ale nějak není čas a hlavně se mi nechce někam chodit tak že to asi nechám až s přepisem barvy
Tak jsem zase trošku pohnul s autem a musím pochválit mladou, že mi pomohla. Trošku jsme zapracovali na odstranění rezy a i zadní lemy, začínají mít tvar. Již zítra se musíme s mazlíčkem rozloučit, jelikož jede do nemocnice za panem lakyrníkem a doufám, že nezklame, a auto bude vypadat fakticky dobře (to každopádně).
tojebordel píše:fakt bomba, vypada to fakt uzasne jen tak dal
koukam, ze zmeny se projevuji jen k lepsimu , moc se mi tedka libi , zejmena ten velkej zadni pritlacnej spojler, predni naraznik, to celkovy zavareni, fakt supr auto
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Zdar lidi, nebudu lhát, když řeknu, že jste mě potěšili. Včera večer se stal ten velký okamžik a auto je už v lakovně. Co se týče otázky kol tak jsem to vyřešil litými disky DOTZ RACING - 7,5/17 PNEU 235/40/17
lakované v bílé barvě
čau lidi,
sám se dívím že to řeknu, ale mě se stýská po autě. Ať už je doma. Chození pěšky mě fakt zabijí. Ale aspoň trošku jsem si udělal radost a příjemnil jsem si čekání a koupil jsem si nový světýlka na escorťáčka. A pochopitelně se s něma musím Vám pochlubit
jojo, taky musim pochválit, vyvíjí se to mooc pěkně, jediný co se nelíbí mě je to mračení + to horní křídlo, ale jinak fakt super, už aby to bylo hotový
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu