Tak se mi doneslo, ze pan Nagata z TOP SECRETU zajel s timto autem v nemecku na dalnici 344km/h. http://superstreetonline.com/featuredve ... topsecret/
Dobre se koukejte na detaily, ty modifikace jsou brutalni, fakt jeden z nejvetsich japonskych masakru co jsem videl...
A kdo ma rychlejsi pripojeni... http://www.exvitermini.com/ptsv35.htm
Je to fakt nadhera....
Doufam, ze se nam take casem povede se dopracovat k tomu abychom udelali alespon z 10% neco tak brutalniho...
Dneska je toho u na me moc... to nerozdejcham...
Kamos mi poslal link na http://www.isa-racing.de/2005/Start.htm a nad tim jsem stravil !minimalne! 6 hodin.. (se slovnikem )
street.racer píše:Dneska je toho u na me moc... to nerozdejcham...
Kamos mi poslal link na http://www.isa-racing.de/2005/Start.htm a nad tim jsem stravil !minimalne! 6 hodin.. (se slovnikem )
sic: Ja ho neznal... fakt maso... jsou tam k dostani treba ty malinky posouvaci okynka do pevnych zavodnich akrylovych... nebo dokonce ochanny system patere HANS co je povinnost ve WRC, F1, F3000...
Naposledy upravil(a) street.racer dne 06 srp 2005 22:51, celkem upraveno 1 x.
kolik to tak žere
je to pekelně rychlý a opticky krásný akorát mi nejde do hlavy, proč tam nemá křídlo ala Rychle a Zběsile většina tunerů i tuzerů to tady maj a myslej si, že to pak pojede rychlejc
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
street.racer píše:Rudi: Kdyz delal attack na maximalku tak bych se nedivil kdyby mu to zralo pres 100L/100Km
to žral Ruskej Zil tuším taky
Taky měl podobnej motor jako máš ty Dneska už se to moc nevidí, ale když jsem byl malej, tak to kolem nás docela často jezdilo. Rozhodně to byl náklaďák s nejlepším zvukem...
Já bych to taky spíš typoval na Infinity G-35 (nebo jak se to píše). Nová generace Skylinu snad ještě ani nevyjela, tedy kam sahají mé vědomosti. Zarytí japanofilové třeba ví víc...
Auto je to pěkné (typoval bych taky infinity) a pokud je to Skyline, tak protože se to už hodně liší od tech Skylinu a nemá to prakticky nic společného se staršími verzemi
To je pecka...Ta bílá tomu docela sluší, ale překvapuje mě že není ve zlatý, protože TOP SECRET měl většinu aut co od nich znám ve zlatý(teda jestli to nepletu s jinou firmou)...Sem myslel že je to jejich CORPORATE IDENTITY...Každopádně !!!!
street.racer píše:Rudi: Kdyz delal attack na maximalku tak bych se nedivil kdyby mu to zralo pres 100L/100Km
to žral Ruskej Zil tuším taky
Taky měl podobnej motor jako máš ty Dneska už se to moc nevidí, ale když jsem byl malej, tak to kolem nás docela často jezdilo. Rozhodně to byl náklaďák s nejlepším zvukem...
jeťe trochu OT, ten zil na obr od maraudera to není ten co žral 100/100. 100/100 žral ten raketovej nosič 8x8 se dvěma motorama 7L V8... výkon jednoho motoru byl myslim 300ps? spíš míń
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Pro mě trochu škoda, že tohle auto nazývají Skylinem. Jméno Skyline má pro mě trochu jiný význam, než tohle auto. Vzhled by mi ani tak nevadil, ale ta technika...
Mosťa píše:Pro mě trochu škoda, že tohle auto nazývají Skylinem. Jméno Skyline má pro mě trochu jiný význam, než tohle auto. Vzhled by mi ani tak nevadil, ale ta technika...
To je jen obchodní politika. Název Skyline přitáhne spoustu potencionálních kupců. Škoda že takhle zahazují pověst drsnýho auta kterou budovali spoustu let. Já ale pevně věřím že se Nissan rozhoupe a pravý GT-R 35 bude opět drtit konkurenci na silnicích.
Mosťa píše:Pro mě trochu škoda, že tohle auto nazývají Skylinem. Jméno Skyline má pro mě trochu jiný význam, než tohle auto. Vzhled by mi ani tak nevadil, ale ta technika...
To je jen obchodní politika. Název Skyline přitáhne spoustu potencionálních kupců. Škoda že takhle zahazují pověst drsnýho auta kterou budovali spoustu let. Já ale pevně věřím že se Nissan rozhoupe a pravý GT-R 35 bude opět drtit konkurenci na silnicích.
A snad se najde nějaký magor, co to sem dotáhne, abychom i my všichni ostatní měli nechutnou radost a co závidět!