Hladam pravu klucku

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
pcs
Kontaktovat uživatele:

Hladam pravu klucku

Příspěvek od pcs »

Nazdar páni porschaci!
Podarilo sa mi zlomit klucku na pravej strane. Nema nahodou niekto nahradnu? Prosim dajte vediet. Uz ma nebavi otvarat dvere z vnutra. A to viete do takehoto fera ludia radi sadaju :lol:

Prosim pomozte!!!!!!!!!!!!!!

icespeed

Re: Hladam pravu klucku

Příspěvek od icespeed »

pcs píše:Nazdar páni porschaci!
Podarilo sa mi zlomit klucku na pravej strane. Nema nahodou niekto nahradnu? Prosim dajte vediet. Uz ma nebavi otvarat dvere z vnutra. A to viete do takehoto fera ludia radi sadaju :lol:

Prosim pomozte!!!!!!!!!!!!!!
zadni nebo přední
:lol:

pcs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcs »

prepac ze som to neupresnil. Ja mam trojdverak. Cize prednu.

l86m

Příspěvek od l86m »

Jj ja bych taky potreboval kliku ke spolujezdci taky mi praskla:-(
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Jj, ty kliky jsou pěkně na ho*no, páč jsou z nějaký magneziový kompozice, nebo co to je a ta je docela křehká a jelikož když se zamknou dveře, tak místo toho, aby šla klika promáčnout (samozřejmě bez otevření dveří) (jako spoušť u zajištěný pušky), tak naopak je "zaseknutá"!!! Takže když za ní někdo zabere při zamčenejch dveřích, taxe uvnitř přelomí takový udělátko, kerý působí jako páka!!! Když jsem Ibizu kupoval, tak byly přelomený v obou klikách a tak šly blbě otevřít voboje dveře!!! Vím, že jsem to nějak spravoval (zřejmě prošrouboval) a fachá to do dnes, ale stejně je kvůli týhle blbý vlastnosti ZAVAŘIM!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

Jak prosrouboval???Hodim sem podrobnem popis...me rupla presne v tom miste kdy to funguje jako kolibka(paka jak rikas ty) :-)

pcs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcs »

Ja to mam tiez zlomene tam kde ty. Na tej malej pake, ale mne uz odpadol cely mechanizmus. ostala mi tam uz len rukovät :( . Takze ak viete o niekom kto ma stary vrak a na nom tu klucku tak mi dajte prosim vediet. Dik

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Já mám doma náhr. dveře s klikama, ale potřebuju je, abych prošel technickou, až zavařim kliky!!! A bohužel už si nepamatuju, jak ta klika vypadá a ani jak jsem to spravoval, už je to přes rok!!! Ale buď jsem to axiálně provrtal a vyřízl tam 3ku závit a prošroubil a nebo tam dal "dlahu", kerou jsem prošroubil, prostě uplně amatérsky!!! Vím, že to bylo prasklý na 2 místech a teď to funguje!!! Bohužel nemám tolik času, abych jí odmontoval a třeba nafotil.....je mi líto!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

Hmm ja ji mam prasklou presne v tom ohybu v tom oblouku po kterym se to vlastne jako kolibaaa

l86m

Příspěvek od l86m »

Hele a ty zavaris kliky a budes je otvirat zevnitr jo?

l86m

Příspěvek od l86m »

Tak dneska celkem good den sehnal sem tu pravou kliku na vrakaci...ale pozor...neni na ibizu! Jestli chcte poradit je to jednoduche VW GOLF II ma stejny kliky...ale bacha...ma opacne otvirani nez ibiza takze shanite-li kliku ke spolujezdci tak je stejna jako klika z golfa u ridice!!! Takze pozor na poprvy jsem se taky spalil takze ke spolujezdci je stejna jako z golfa II u ridice...a k ridici u ibi je stejna jako u golfa u spolujezdce...jak jednoduche...akorat cena me sokla chteli za ni 300KC :x A pak uz je vse jednoduche proste jsem odvrtal ten jazcek prehodil dal new cep a facha to jako novy:)

pcs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcs »

A ja somar nosim pravu golfacku v aute. to neni mozne toto. Moc dik

l86m

Příspěvek od l86m »

:mrgreen: pifko :sun: HAHAHAHA kamo ted si me rozesmal...ale nemas za co...rad pomuzu:-)

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“