Koncovky hadic AN a UNF??

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

noa bych prispel svoji troskou do tehle plodne diskuze si myslim ze AN je oznaceni typu hadic resp. koncovek UNF je zavit na tech obrazcich jak sem daval street.racer ma zavit unf vic typu koncovek ale maji ruznou dosedaci plochu podle me ty co maji plochu kolmou na zavit se pripojuji pres o-krouzek nejakej nebo tesneni ty An maji plochu pod jinym uhlem, je k tomu opacnej protikus, takze nezalezi jenom na zavitu ale i na tvaru
tech dosedacich ploch

neprihlaseny semysak

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

teda k tématu vám asi moc nepovim, páč vůbec netušim o co jde...
ale když Taboo nakous tu výslovnost... jak se prosím u vás vyslovuje civic? tady tomu nikdo neřekne jinak než "sivik"... u mě je to stejnak "síva" :D doufám, že to není svahylsky třeba "malý péro" :lol:

peace :wink:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

street.racer
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od street.racer »

semysak: Ty co maji kolmou dosedaci plochu jsou NPT si myslim ...

Taboo

Příspěvek od Taboo »

GTRunner píše: Ja nemam potrebu pridavat zadne clonitka ani jine nepotrebne veci na moje auto, ani nevis co to mam za auto...ale to je stejne jedno, mne taky nezajima jaky mas prditko ty... :lol:
Rozdil je v tom, ze ja si to clonitko a cokoliv jineho na sve prditko dat muzu - a to bez toho, abych za to dostal na prvnim rohu pokutu anebo to musel mit vsemozne zhomologovane a zapsane v nejakem technickem prukazu - anebo aby mi to za bileho dne z toho auta nekdo ukradl anebo zavisti znicil - jako v te vasi "demokracii", kterou se tady ohanis... :lol:
xenon04 píše:teda k tématu vám asi moc nepovim, páč vůbec netušim o co jde...
ale když Taboo nakous tu výslovnost... jak se prosím u vás vyslovuje civic? tady tomu nikdo neřekne jinak než "sivik"... u mě je to stejnak "síva" :D doufám, že to není svahylsky třeba "malý péro" :lol:

peace :wink:
V anglictine se Civic vyslovuje "sivik", ale uz jsem nekolikrat tady videl lidi, kteri to psali jako "kivik" i presto, ze to je anglicke slovo... :D

Sorry for the OT.
IQ stylingem nenahradis.

GTRunner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GTRunner »

Rozdil je v tom, ze ja si to clonitko a cokoliv jineho na sve prditko dat muzu - a to bez toho, abych za to dostal na prvnim rohu pokutu anebo to musel mit vsemozne zhomologovane a zapsane v nejakem technickem prukazu - anebo aby mi to za bileho dne z toho auta nekdo ukradl anebo zavisti znicil - jako v te vasi "demokracii", kterou se tady ohanis... :lol:/
Jak dlouho to tady jeste hodlas rozebirat? Jinak abych ti odpovedel, tu "demokracii" v me odpovedi jsem napsal jako reakci na tvoji typicky americkou pseudomoralni reakci typu:
".....A pokud nepocitujes absolutne zadnou odpovednost za sve rady, na zaklade kterych pak muze nekdo uplne zbytecne vyhodit cele stovky dolaru - jen aby zjistil, ze tve informace se nezakladaji na pravde...."
mozna u vas to tak chodi ale u nas :nono:

A co se tyce toho clonitka tak se musim :smich: protoze prave u vas jezdi ty nejvetsi kramy na svete, protoze ty vase zakony ohledne technickeho stavu auta jsou tak "perfect" ze tam muze jezdit vsechno co ma alespon kola svetlo a klakson....i kdyby to vsechno drzela pohromade lepici paska... :lol:
Lexus GS300
Nissan 200sx S14

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Jak dlouho to tady jeste hodlas rozebirat? Jinak abych ti odpovedel, tu "demokracii" v me odpovedi jsem napsal jako reakci na tvoji typicky americkou pseudomoralni reakci typu:
".....A pokud nepocitujes absolutne zadnou odpovednost za sve rady, na zaklade kterych pak muze nekdo uplne zbytecne vyhodit cele stovky dolaru - jen aby zjistil, ze tve informace se nezakladaji na pravde...."
mozna u vas to tak chodi ale u nas nono

no a to je právě ten velkej průser, že v čr si každej plácá co chce honí triko a je mu jedno že někdo díky němu něco zkurví v tomhle s Taboo maximálně souhlasím a Tobě jestli je to jedno, že si díky blbejm radám něco posere a vykřikuješ tu, že si budeš psát co chceš a jak chceš vzkazuju jediný jsi BLBEC nic jinýho se na takovýhle chování ani napsat nedá ....

a tohle myslíš vážně ?

A co se tyce toho clonitka tak se musim smich protoze prave u vas jezdi ty nejvetsi kramy na svete, protoze ty vase zakony ohledne technickeho stavu auta jsou tak "perfect" ze tam muze jezdit vsechno co ma alespon kola svetlo a klakson....i kdyby to vsechno drzela pohromade lepici paska... Laughing

asi ne viď když v čr díky úplatku může jezdit vlastně cokoli na co si vzpomeneš ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

GTRunner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GTRunner »

no a to je právě ten velkej průser, že v čr si každej plácá co chce honí triko a je mu jedno že někdo díky němu něco zkurví v tomhle s Taboo maximálně souhlasím a Tobě jestli je to jedno, že si díky blbejm radám něco posere a vykřikuješ tu, že si budeš psát co chceš a jak chceš vzkazuju jediný jsi BLBEC nic jinýho se na takovýhle chování ani napsat nedá ....
No nevim co s tim chctel basnik rict...Tohle vubec nebyl zadnej argument, jenom ubohej vykrik do tmy. Rekni mi proc bych nemohl napsat svuj nazor na nejakou vec, i kdyz to bude spatne??? Kdyz se ti to zda spatne, tak si me nevsimej, je to jednoduchy. Ale ne, ty a Taboo me tady budete poucovat a nadavat do blbcu. To svedci neco o vasi moralni strance...

Prece proto je tady forum aby se to vydiskutovalo a ne nadavalo na druhych jaky jsou ubozaci protoze to tvrdej spatne. Kdyby to tady melo byt tak, jak trvdi Taboo, tak pak by se meli mazat vsechny spatne prispevky a nechat jenom tu jedinou spravnou odpoved, aby nahodou to nekdo nevinnej neprecetl a nezkurvil si neco na aute....to je vase logika,ze??
Pak by byl forum uplne prazdnej a dopisovali by jste si jenom vy dva protoze jste nejchytrejsi na celym foru... :lol:

p.S.:A jeste jedna vec Maraudere: toho BLBCE si vyprosim!! Neznas me, nevis co delam, nevis o mne nic, tak si prosim laskave nech takovy hlasky pro sebe ubozaku.
Lexus GS300
Nissan 200sx S14

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

a já si vyprošuju toho UBOŽÁKA !!! Neznas me, nevis co delam, nevis o mne nic, tak si prosim laskave nech takovy hlasky pro sebe Blbečku namachrovanej co se musíš nasrat do každý diskuze byť o tom víš hovno a jen blbě žvejkáš kraviny ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

GTRunner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GTRunner »

Hmmm...no vidis...ty muzes nadavat, ale kdyz dostanes protireakci, tak ses hned nasranej. Ty ses zacal nadavat, ne ja!!
Lexus GS300
Nissan 200sx S14

fajfka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajfka »

GTRunner píše:Hmmm...no vidis...ty muzes nadavat, ale kdyz dostanes protireakci, tak ses hned nasranej. Ty ses zacal nadavat, ne ja!!
Nechápu že se takhle necháš vytočit myslím že každej kdo o tom něco ví pozná kdo je jen blbeček co mele sračky zadek
DOVOZ A MONTÁŽ TUNINGOVÝCH, ZÁVODNÍCH DÍLŮ OD VŠECH JAPONSKÝCH FIREM, INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY A DOVOZ AUTOMOBILŮ Z JAPONSKA.
Obrázek

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

for fajfka: takže Ty mi chceš říct, že uznáváš to, že když někdo mele kraviny a radí to lidem bez zkušeností a povýšeně prohlašuje, že je jen jeho věc co si bude psát a kam si to bude psát ? To Ti vážně přijde normální ??? Nejde tady o nějaký hadice, ale všeobecně o to jakej on názor zastává ...

GeRoX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeRoX »

fajfka píše:
GTRunner píše:Hmmm...no vidis...ty muzes nadavat, ale kdyz dostanes protireakci, tak ses hned nasranej. Ty ses zacal nadavat, ne ja!!
Nechápu že se takhle necháš vytočit myslím že každej kdo o tom něco ví pozná kdo je jen blbeček co mele sračky zadek
no tak to kazdopadne...bych rekl ze to je jasny...zejo..? akorat se to nesmi rikat.... :nono:

fajfka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajfka »

MarauderZ28 píše:for fajfka: takže Ty mi chceš říct, že uznáváš to, že když někdo mele kraviny a radí to lidem bez zkušeností a povýšeně prohlašuje, že je jen jeho věc co si bude psát a kam si to bude psát ? To Ti vážně přijde normální ??? Nejde tady o nějaký hadice, ale všeobecně o to jakej on názor zastává ...
......A kde jsi nabral dojem že nemá zkušenosti ?? vzhledem k jeho profesi bych řekl že v této oblasti má víc znalostí než mi všichni dohromady

............tot muj názor
DOVOZ A MONTÁŽ TUNINGOVÝCH, ZÁVODNÍCH DÍLŮ OD VŠECH JAPONSKÝCH FIREM, INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY A DOVOZ AUTOMOBILŮ Z JAPONSKA.
Obrázek

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

zatím to co píše v postech který sleduju mě absolutně nepřesvědčilo o tom, že by oplýval něčím neobvyklým, nebo něčím nadprůměrným a pokud jak ty píšeš má to co má nechápu jak může mít takhle stupidní názory - budu se opakovat a cituji jeho "na foru si budu psat co jen chci" a jestli je člověk machr nebo není, vůbec nemá s jeho profesí nic společnýho, ale jen praxe a dovednosti (doktor může bejt taky prase i když je to doktor a místo slepáku Ti vezme jednu ledvinu) ukážou co v tom člověku je ....

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

mě fascinuje a to si neber osobně neb to není myšleno na Tebe jak X lidí tady furt machruje na Taboo, ale řekni mi kolik lidí nejen z fora co upravuje auto absolutně vzdálený autu který upravuju já by dokázalo a hlavně mělo čas a chuť mi poradit ? Tohle je první člověk česky mluvící co mi dokázal poradit ... Ale přesto si tady vsloužil spoustu nadávek a pohrdání zejména od lidí co věděj totální hnovno, jo má občas třeba neortodoxní přístup, ale to mi je putna neb je to machr kterej tady prezentuje to co získal praxí a ne teoretickým čtením nebo někde z pokecu v hospodě od jiných "tunerů"

GeRoX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeRoX »

ja to vidim tak, ze ne kazdy ma potrebu si tady hladit sve ego...na druhou stranu jeho reakce o tom ze si napise co jen chce byla jiz vyprovokovana absolutne bezduvodnym vypadem proti nemu...a to i presto ze tam nenapsal nic jineho nez ze prelozil text z te stranky...pokud se nepletu tak ani nikomu nic nedoporucoval...to vytahl taboo...buhviproc? ... tim se to rozjelo mezi nima..pak jsi do toho vstoupil ty...a ohen byl na strese...

...no a ted uz je to ve fazi odpovednosti za sve nazory a doporuceni...ja se ptam najednou ? najednou je to takovej problem, kdyz tady 99% uzivatelu fora placa nehorazny nesmysly, prehani a vymysli ultra mega pi*oviny...? :( samozrejme to, co tvrdis (odpovednost za skodu zpusobenou jeho doporucenim :lol: ) je spravny nazor...ale nevidel bych to az tak horky... :wink:

...a pri tom se jednalo o zcela, da se rict banalni otazku...hmm...no jo no... :roll:

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

ano já to nechci nijak hrotit, ale přesto si myslím, že by Ti kteří něco o problému vědí a jsou forem považovány za odborníky (mezi který se teda nepočítám aby nevzniklo nějaký nedorozumnění) a nebo ta odbornost pramení z jejich profese měli mít jak už tady padlo odpovědnost k tomu co říkají - píšou (teď nemluvím vůbec o hadicích, ale primárně všech svých postech)

GeRoX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeRoX »

souhlas...vis o nekom? (tedy krome taboo...pac zatim neni duvod mu neverit...)

...to neni provokace...!

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

odborníků sem chodí dost SR, Leon ...

sic

Příspěvek od sic »

MarauderZ28 píše:zatím to co píše v postech který sleduju mě absolutně nepřesvědčilo o tom, že by oplýval něčím neobvyklým, nebo něčím nadprůměrným a pokud jak ty píšeš má to co má nechápu jak může mít takhle stupidní názory - budu se opakovat a cituji jeho "na foru si budu psat co jen chci" a jestli je člověk machr nebo není, vůbec nemá s jeho profesí nic společnýho, ale jen praxe a dovednosti (doktor může bejt taky prase i když je to doktor a místo slepáku Ti vezme jednu ledvinu) ukážou co v tom člověku je ....
treba ma ty stupidni nazory nekdo jinej :) a presne jak si napsal
( mr.XY muze bejt taky prase i kdyz je odbornikem na slovo vzatym ) :lol:
when I grow up, I want to be a racing driver

Taboo

Příspěvek od Taboo »

GTRunner píše:Prece proto je tady forum aby se to vydiskutovalo a ne nadavalo na druhych jaky jsou ubozaci protoze to tvrdej spatne. Kdyby to tady melo byt tak, jak trvdi Taboo, tak pak by se meli mazat vsechny spatne prispevky a nechat jenom tu jedinou spravnou odpoved, aby nahodou to nekdo nevinnej neprecetl a nezkurvil si neco na aute....to je vase logika,ze??
Jaky to ma smysl, kdyz na neci dotaz, kolik je 2+2 odpovi 20 lidi cisly od 1 do 20 a jen jeden ma pravdu? Jak ten autor te otazky anebo kdokoliv jiny, kdo tu spravnou odpoved sam nezna, zjisti, ktera z tech 20 odpovedi je spravna? A k cemu pak slouzi tech 19 nespravnych odpovedi?
Predkladat nazory a diskutovat se da mozna o necem subjektivnim, kde neexistuje jen jedna nezvratna a 100% spravna odpoved, ale ne v pripade otazek, jejichz jedinou spravnou odpovedi jsou fakta, ktere zadne nazory nezmeni. Pokud potrebuji vedet, kolik je presne hodin, tak me neci nazor nezajima, protoze mi nicim nepomuze. Kdyz nekdo nema potrebne vedomosti k spravne odpovedi, tak je proste lepsi nerikat nic - radeji nez si hrat na chytreho a snazit se predkladat nazory, domnenky a vymysly jako fakta a pravdive informace, za jejichz nasledky se jejich autor pozdeji zrekne jakekoliv odpovednosti s tim, ze prece nikoho nenutil ho poslouchat. To je prave to, co mnohdy nachazim na tomto foru tak zabavne...
Lidi jako Maruader, Leon4x4, hiGGy, EVO500, CCCO 1.8T a nekolik ostatnich nejsou "nejchytrejsi" proto, ze by snad znali vsechno a lepe, nez kdokoliv jiny (protoze nikdo nezna vsechno :lol: ), ale proto, ze v jejich prispevcich pouzivaji jen opravdove vedomosti a overene fakta, radeji nez jen hrani si na odborniky a experty na zaklade nejakych priblblych nazoru a domnenek, ktere jsou pro mnohe ty rado-by tunery dulezitejsi, nez opravdova pomoc v podobe pravdivych informaci.
:wink:
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“