To bulda and all -- takže vzhledem k tomu co jsem se dozvěděl, přestávám počítat s motorem 7mGTE ( i když kdby byl neškodilo by ) ..
prozatím zustavám u 7MGE a začínám šetřit na něco trošku lepšího ( kdo zná, ví

)
klika je hotová, ložiska snad budou do víkendu.
Ostatní díly jsou již připraveny u dodavatele, takže jen zajet a nakoupit ( pojedu nakupovat až budou ložiska.. )
Od pátku mám dovču ( 2 týdny ), takže sem moc často chodit nebudu - budu makat na supřičce. Se spojením z domova to mám trošku horší ( GPRS ) takže fotečky budou až po návratu z dovolené ( to Admins - uvažuji již o článku.. ) každopádně sem občas nějakou hlášku hodím

)
To Bulda : počítáme s tebou, domluvíme s v pátek ( asi bud mít už volno a budu objíždět díly..) - potřebuju olej, cinknu ti do pátku až se rozhodneme co tam dáme , ale to cos nabízel ( longlive ) je pro mne dost drahé ( mám castrol magnatec za skoro stejnou cenu, je osvědčenej a na danovej doklad tzn odpočet DPH, - plná syntetika se nehodí, takže pokud máš lepší nabídlu na polosyntetiku dej mi vědět přes SZ ). JInak poptej se po oleji do převodvky. taky budu potřebovat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz