Moderátor: Brutus
Kde je ta prodejna Spalicek nebo jak se to jmenuje? Pristi tejden budu v Brne, tak bych tam moh se zastavit.Tomáš Musil píše:V brne,ve spalicku(to asi neznate),tam maj autickarnu,meli tam modrou RX-8,modrou Supru,cervenou MR-2,hummera H2 a tajtoho nissana,vsechno 1:18 a pak i 1:24 ale to sem se nedival. Stalo to moje celozivotni uspory2 litry
A meli tam aji 2 Mazdy RX-7 z rychle a zbesile 1 a mitsu spyder z dvojky
![]()
rezebiral sem to protoze sem to chtel skusit a bymenit kola a kapotu
![]()
Kousek vod namesti Svobody(v centru brna) je centrum Velky Spalicek(sou tam ruzny obchodaky,kino,hadry atd.) tam je ve druhym patre autickarna a tam to najdesD4rkR34p3r píše:Kde je ta prodejna Spalicek nebo jak se to jmenuje? Pristi tejden budu v Brne, tak bych tam moh se zastavit.Tomáš Musil píše:V brne,ve spalicku(to asi neznate),tam maj autickarnu,meli tam modrou RX-8,modrou Supru,cervenou MR-2,hummera H2 a tajtoho nissana,vsechno 1:18 a pak i 1:24 ale to sem se nedival. Stalo to moje celozivotni uspory2 litry
![]()
![]()
v prvním patřeTomáš Musil píše:Kousek vod namesti Svobody(v centru brna) je centrum Velky Spalicek(sou tam ruzny obchodaky,kino,hadry atd.) tam je ve druhym patre autickarna a tam to najdesD4rkR34p3r píše:Kde je ta prodejna Spalicek nebo jak se to jmenuje? Pristi tejden budu v Brne, tak bych tam moh se zastavit.Tomáš Musil píše:V brne,ve spalicku(to asi neznate),tam maj autickarnu,meli tam modrou RX-8,modrou Supru,cervenou MR-2,hummera H2 a tajtoho nissana,vsechno 1:18 a pak i 1:24 ale to sem se nedival. Stalo to moje celozivotni uspory2 litry
![]()
![]()