A ted ta prava stranka Zemiho...

Sice si z myho prispevku hovno vezmes, ale dokud tam nebude aspon VR6 (nejlepe W8 ), auticko nebude radne vyztuzene a s brzdama aspon 4-pistky tak mi nelez s tou lemrou na voci...

Moderátor: Fazeey
Zemi píše:Laconi na jednu stranu brecim, ale na druhou gratulace k novymu autu a jsem opravdu rad ze mas zase v cem jezdit...
Sice si z myho prispevku hovno vezmes, ale dokud tam nebude aspon VR6 (nejlepe W8 ), auticko nebude radne vyztuzene a s brzdama aspon 4-pistky tak mi nelez s tou lemrou na voci...![]()
Laconi píše:Zemi píše:Laconi na jednu stranu brecim, ale na druhou gratulace k novymu autu a jsem opravdu rad ze mas zase v cem jezdit...
Sice si z myho prispevku hovno vezmes, ale dokud tam nebude aspon VR6 (nejlepe W8 ), auticko nebude radne vyztuzene a s brzdama aspon 4-pistky tak mi nelez s tou lemrou na voci...![]()
Takhle, motor tam nejspíš zůstane původní ale pokusim se z něho dostat co nejvíc výkonu, podvozek a lepší brzdy jsou taky v plánu a rozpěrný tyče budou jak v motoru tak v kufru a možná i na podvozku kterej chci taky sportovní takže to zase taková "sračka" nebude, venkovní vzhled bude ale v Cult stylu až to bude za těch pár let hotový tak to možná bude stát za to
Zemi jesi mu tam tu VR6tku usadíš a zapojíš elektriku tak prej neni problémZemi píše:Laconi píše:Zemi píše:Laconi na jednu stranu brecim, ale na druhou gratulace k novymu autu a jsem opravdu rad ze mas zase v cem jezdit...
Takhle, motor tam nejspíš zůstane původní ale pokusim se z něho dostat co nejvíc výkonu, podvozek a lepší brzdy jsou taky v plánu a rozpěrný tyče budou jak v motoru tak v kufru a možná i na podvozku kterej chci taky sportovní takže to zase taková "sračka" nebude, venkovní vzhled bude ale v Cult stylu až to bude za těch pár let hotový tak to možná bude stát za to
Welcome in da club...To samy u my Toyoty...
Chce to mesicni plat kolem 50k pak to bude prima vsechno.
![]()