@x..x a kde budete sprintit? já teda na takovýhle akce nejsem, ale pokud bych čas měl tak bych se stavit mohl

xpolstarekx píše:Hensel: Nejni vubec proc:-) helejd nebudes mit pristi tejden nejakej casik?chceme dat s kamosema sprintik:-)
xpolstarekx píše:YANEK: Ja nemam slimaka jako nekdoa hlavne... nikdo te nezval
![]()
![]()
xpolstarekx píše:Jojo ty prijed na jizni okraj spanelska a ja ti taky neco ukazuYANEK píše:trumpeta je tu nekdo jinej přijed na milovice až budou ti ukážu jak jede 115 koní
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslis ze toho mam malo?YANEK píše:xpolstarekx píše:Jojo ty prijed na jizni okraj spanelska a ja ti taky neco ukazuYANEK píše:trumpeta je tu nekdo jinej přijed na milovice až budou ti ukážu jak jede 115 koní
![]()
![]()
![]()
![]()
radši mi nic neukazuj schovej si to pro jiný máš toho málo
to schvalujuxpolstarekx píše:Hensel: Jeee tam jsem chtela, ale prave kvuli tomuhle jedu radsi do Tunisu...
Tunisko nemůžeš s Egyptem srovnávat, to je něco úplně jinýho...Hensel píše:no tam se může stát to samý k těm kurvám arabskejm mě už dlouho nikdo neodstane
no, ehm, pár let, no...xpolstarekx píše:Velbloud: Ty si tam byl? Kde, abych kdyztak vedela kam jet ci nejet
Jak říkám napši mi SZ.xpolstarekx píše:Velbloud: Otazek by bylo plno, ale nebudu te s tim spis otravovat vismnjo chci tam jet na zacatku nebo ze zacatku zari nakej last minute
njo a rozhodne za zabavou a koupanim, spis ta zabava, valet se muzu doma
mnjo uz jen cekat az bude volnej nejakej hodnehvezdickovej levnej hotel a hura hura
za arabama
![]()
uz se tam tesinkam
Jak dlouho si tam byl?
Oki, budu se snazit si to zapamatovatVelbloud píše:Jak říkám napši mi SZ.xpolstarekx píše:Velbloud: Otazek by bylo plno, ale nebudu te s tim spis otravovat vismnjo chci tam jet na zacatku nebo ze zacatku zari nakej last minute
njo a rozhodne za zabavou a koupanim, spis ta zabava, valet se muzu doma
mnjo uz jen cekat az bude volnej nejakej hodnehvezdickovej levnej hotel a hura hura
za arabama
![]()
uz se tam tesinkam
Jak dlouho si tam byl?
Ale jestli čekáš úplně na poslední chvíli...tak nevím nevím ale moc toho neseženeš, věř mi vim o čem mluvim...
Dle toho co píšeš bych doporučoval Sousse, a pěknej 3 hvězdičkovej hotel by úplně stačil