mám problém s motorem feldy, je to sériovej benzin 1.3, všecko bylo v pohodě, v neděli jsem měl nějaky pojižďky po městě a auto se chovalo normálně. v pondělí ráno sednu do auta, otočim kličkem a startér točil ale motor nenaskočil, prvni co mě napadlo byla jiskra, vyrahnul sem vičko rozdělovače a kolmlet spáleny všecky kontakty, tak sem je obrousil, složil to a naskočilo to, i když nechtěl držet volnoběh. řikal sem si, ža koupim novy vičko a palec, dal sem to tam a nic, zase nenaskočil. tak sem zkoušel jestli dává jiskru, všechny konekrory sem prohlidnul a nic sem nezjistil. V utery ráno sem byl domuvenej s kamošem že mě odtahne do servisu. původní majitel byl tak laskav a nenechal mi v autě tažny oko co se šroubuje dopředu, tak sme zkoumali za co to potahnem, řikal mi ať to zkusim nahodit, tak sem sednul do auta otočil kličkem a naskočil. Sem byl z toho celkem vyjevenej ale budiž motor běžel. Kamoš akorát pohybal s konektorana vysokonapěťovejch drátu(já sem to dělal cely pondělí). Jël sem to projet a všechno bylo v pohodě akorát když sešlápnu plyn z volnoběhu tak se motor "zakucká" a pak se normálně rozběhne.
neví někdo co by s tím mohlo být?
Problémy s motorem feldy
Moderátor: Idaho
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
to obroušeni bylo jenom taková nouzovka, samozřejmě že je tam teď novy vičko aji palec, palivovej filtr je prej OK teda podle odbornika, teď sem ujel asi km a ani jednou nekucknul, napadá mě leda bordel někde a že se vyplavil. dělalo to jenom při rychlim přechodu z volnoběhu do vyších otáček, když sešlápnu pedál pomalu tak je to v pohodě, když mám zvyšeny otáčky a pŕidám plyn tak je to v pohodě, prostě to dělá jenom v určitejch otáčkách
Re: Problémy s motorem feldy
benzínový filtr?escaper píše:mám problém s motorem feldy, je to sériovej benzin 1.3, všecko bylo v pohodě, v neděli jsem měl nějaky pojižďky po městě a auto se chovalo normálně. v pondělí ráno sednu do auta, otočim kličkem a startér točil ale motor nenaskočil, prvni co mě napadlo byla jiskra, vyrahnul sem vičko rozdělovače a kolmlet spáleny všecky kontakty, tak sem je obrousil, složil to a naskočilo to, i když nechtěl držet volnoběh. řikal sem si, ža koupim novy vičko a palec, dal sem to tam a nic, zase nenaskočil. tak sem zkoušel jestli dává jiskru, všechny konekrory sem prohlidnul a nic sem nezjistil. V utery ráno sem byl domuvenej s kamošem že mě odtahne do servisu. původní majitel byl tak laskav a nenechal mi v autě tažny oko co se šroubuje dopředu, tak sme zkoumali za co to potahnem, řikal mi ať to zkusim nahodit, tak sem sednul do auta otočil kličkem a naskočil. Sem byl z toho celkem vyjevenej ale budiž motor běžel. Kamoš akorát pohybal s konektorana vysokonapěťovejch drátu(já sem to dělal cely pondělí). Jël sem to projet a všechno bylo v pohodě akorát když sešlápnu plyn z volnoběhu tak se motor "zakucká" a pak se normálně rozběhne.
neví někdo co by s tím mohlo být?