Problémy s motorem feldy

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
escaper
Kontaktovat uživatele:

Problémy s motorem feldy

Příspěvek od escaper »

mám problém s motorem feldy, je to sériovej benzin 1.3, všecko bylo v pohodě, v neděli jsem měl nějaky pojižďky po městě a auto se chovalo normálně. v pondělí ráno sednu do auta, otočim kličkem a startér točil ale motor nenaskočil, prvni co mě napadlo byla jiskra, vyrahnul sem vičko rozdělovače a kolmlet spáleny všecky kontakty, tak sem je obrousil, složil to a naskočilo to, i když nechtěl držet volnoběh. řikal sem si, ža koupim novy vičko a palec, dal sem to tam a nic, zase nenaskočil. tak sem zkoušel jestli dává jiskru, všechny konekrory sem prohlidnul a nic sem nezjistil. V utery ráno sem byl domuvenej s kamošem že mě odtahne do servisu. původní majitel byl tak laskav a nenechal mi v autě tažny oko co se šroubuje dopředu, tak sme zkoumali za co to potahnem, řikal mi ať to zkusim nahodit, tak sem sednul do auta otočil kličkem a naskočil. Sem byl z toho celkem vyjevenej ale budiž motor běžel. Kamoš akorát pohybal s konektorana vysokonapěťovejch drátu(já sem to dělal cely pondělí). Jël sem to projet a všechno bylo v pohodě akorát když sešlápnu plyn z volnoběhu tak se motor "zakucká" a pak se normálně rozběhne.
neví někdo co by s tím mohlo být?

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

klapka?? kabely?? elektromagnetická cívka???

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

klapky myslím je v pohodě, kabeláž se měří hůř ale když už to běží tak myslím, že kabely budou taky v pohodě, a cívka? to nevim kterou mysliš, ta co je na pŕevodovce na snímámí otáček? tu si budu odpoledne pujčovat z jinyho auta tak uvidim, jinak indukčka je v pohodě.

autickovalady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autickovalady »

Tak zkus tu klapku vyčistit - existuje na to spray, jinak nevim nevim

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

klapku sem čistil, ale je to furt stejny, sešlápnu plyn na podlahu a motor jako kdyby nestihal nebo měl moc, to nepoznám, ještě mě napadlo jestli to nemuže byt třeba špatnym benzinem, sice pořád tankuju na jedné benzince ale mohli mět špatnou dodávku. mám tam teď pul nádrže.

trabix

Příspěvek od trabix »

Neznám sice Felcku,ale co takhle palivový filtr ???? A to že si na víčku rozdělovače zabrousil kontakty tak to jsi fakt šikula. To víčko vyměň, vyměň i palec a kabely ke svíčkám. Hodně zdaru !

escaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od escaper »

to obroušeni bylo jenom taková nouzovka, samozřejmě že je tam teď novy vičko aji palec, palivovej filtr je prej OK teda podle odbornika, teď sem ujel asi km a ani jednou nekucknul, napadá mě leda bordel někde a že se vyplavil. dělalo to jenom při rychlim přechodu z volnoběhu do vyších otáček, když sešlápnu pedál pomalu tak je to v pohodě, když mám zvyšeny otáčky a pŕidám plyn tak je to v pohodě, prostě to dělá jenom v určitejch otáčkách

Ray
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s motorem feldy

Příspěvek od Ray »

escaper píše:mám problém s motorem feldy, je to sériovej benzin 1.3, všecko bylo v pohodě, v neděli jsem měl nějaky pojižďky po městě a auto se chovalo normálně. v pondělí ráno sednu do auta, otočim kličkem a startér točil ale motor nenaskočil, prvni co mě napadlo byla jiskra, vyrahnul sem vičko rozdělovače a kolmlet spáleny všecky kontakty, tak sem je obrousil, složil to a naskočilo to, i když nechtěl držet volnoběh. řikal sem si, ža koupim novy vičko a palec, dal sem to tam a nic, zase nenaskočil. tak sem zkoušel jestli dává jiskru, všechny konekrory sem prohlidnul a nic sem nezjistil. V utery ráno sem byl domuvenej s kamošem že mě odtahne do servisu. původní majitel byl tak laskav a nenechal mi v autě tažny oko co se šroubuje dopředu, tak sme zkoumali za co to potahnem, řikal mi ať to zkusim nahodit, tak sem sednul do auta otočil kličkem a naskočil. Sem byl z toho celkem vyjevenej ale budiž motor běžel. Kamoš akorát pohybal s konektorana vysokonapěťovejch drátu(já sem to dělal cely pondělí). Jël sem to projet a všechno bylo v pohodě akorát když sešlápnu plyn z volnoběhu tak se motor "zakucká" a pak se normálně rozběhne.
neví někdo co by s tím mohlo být?
benzínový filtr? :) nečistota v benzínu? Kde tankuješ?

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“