Treba na corsu A takovej ten starej tip a na 1.6...vic nevim..kamos se me zeptal jestli je neco na netu,sem rekl ze jsou tu odbornici co včšechno ví..!
EDIT:jeste pred chvili tu byl od nekoho prispevek..!?
a neco na felicii 1.3 50kW, potrebuju vice power neni to zrovna nejpomalejsi ale ani nejrychlejsi sice si myslim ze takovy ty dily nebudou se delat na feldu co ?
habitat3 píše:Jelikoz jsem zacatecnik a laik..tak se ptam..! Kde se daji koupit vacky,svody a ostatni veci...??Dekuji za odpoved..!
Vacky, svody i ostatni veci nejsou problem... http://www.mk-racing.cz - spis doporucuju napsat mail nebo zavolat (pripadne mi napsat SZ), pac na strankach toho zatim moc nemame (predelavaji se - ceniky tam budou v nejblizsi dobe)
Samozrejme na Corsu mame svody i vacky...
Na Felicii bohuzel nee...
Naposledy upravil(a) viashino dne 05 zář 2005 08:59, celkem upraveno 1 x.
habitat3 píše:Jelikoz jsem zacatecnik a laik..tak se ptam..! Kde se daji koupit vacky,svody a ostatni veci...??Dekuji za odpoved..!
Vacky, svody i ostatni veci nejsou problem... http://www.mk-racing.cz - spis doporucuju napsat mail nebo zavolat (pripadne mi napsat SZ), pac na strankach toho zatim moc nemame (predelavaji se - ceniky tam budou v nejblizsi dobe)
Samozrejme na Corsu mame svody i vacky... Na Felicii bohuzel nee...
skoda no asi si budu muset nasetrit na nejaky auto kde bude vic tuning parts
Na Felicii bych zkusil jít ke zdroji - Škoda Motorsport. Dají se tam prý sehnat úžasné věci, např. klika z Felicie Kit Car Rozhodně vyjde levněji než kusová výroba.
Měl jsem známého, co měl komplet výfuk včetně svodů z Felicie Kit Car, ale kde ho sehnal jsem se jaxi nezeptal... Škoda, jinak měl Favorita a pod kapotou téměř závodní motor - 781.136X o výkonu 100k (prokázáno na brzdě)
Falcon píše:Na Felicii bych zkusil jít ke zdroji - Škoda Motorsport. Dají se tam prý sehnat úžasné věci, např. klika z Felicie Kit Car Rozhodně vyjde levněji než kusová výroba.
Měl jsem známého, co měl komplet výfuk včetně svodů z Felicie Kit Car, ale kde ho sehnal jsem se jaxi nezeptal... Škoda, jinak měl Favorita a pod kapotou téměř závodní motor - 781.136X o výkonu 100k (prokázáno na brzdě)
781.136X není závodní motor, je to normální motor (ne ovšem zrovna častej) s výkonem zvýšeným na 50 kW, oproti 782.135 (43 kW) a 781.136 (46 kW). Měl myslím ostřejší vačku a možná nějaký modifikace hlavy motoru. Jakýkoliv výkon nad těch 50 kW už musel být dodatečná záležitost.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Falcon píše:Na Felicii bych zkusil jít ke zdroji - Škoda Motorsport. Dají se tam prý sehnat úžasné věci, např. klika z Felicie Kit Car Rozhodně vyjde levněji než kusová výroba.
no tak se zeptam jestli se neda neco koupit rikas v motorsportu jo??? zeptam se a pak napisu co my napsali
tak sem psal na skodovku vcera a dneska mi prisel mail ze skoda motorsport uz temito dily nedisponuje,nebot se jedna o vybehly model a ze mam zkusit inzerci nebo burzu .