Crash bum bang aneb jak moje fáčko dopadlo :)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Crash bum bang aneb jak moje fáčko dopadlo :)

Příspěvek od PaJaS »

Takže tady toto sem vytvořil na jaře :oops: :?:
Obrázek

Obrázek

No a takhle nějak to vypadá dneska :wink: Kompletní to bude podle toho jak se (ne)bude dostávat financí :ja_nic: Ještě čekam na ty reklamovaný pružky, to kdyby se to náhodou někomu zdálo moc vysoký :D No, snad se bude aspoň trošku líbit :pray: Btw na barvu nekoukejte, musim ho umejt a naleštit

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost :wink:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jeste je na tom hodne prace ale zatim to nevypada spatne, jinak ty dvere lakovalo jaky prase? to se trosicku vic seknul :(
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

jarda píše:jeste je na tom hodne prace ale zatim to nevypada spatne, jinak ty dvere lakovalo jaky prase? to se trosicku vic seknul :(
Možná to tak nevypadá, ale neseknul. Ty přední dveře a zadek sou tak zaprášený. Jak sem psal, musim to umejt a trochu naleštit :wink:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Pěkný, ještě prahy, zadní nárazník, lepší kola a bude to moc dobrý, možná by se tam dopředu hodil černej tahokov ale to je můj názor :?:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jj...vypadá to dobře... 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

FOX-RADEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX-RADEK »

Já bych řekl,že to není špínou i ten předek má trošku jinou barvičku,ale to se mi možná jen zdá!! :)

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

Přejet auto Tempem, a pak se určitě uvidí, jak lakýrník trefil lak. Prahy a zadní nárazník tomu chybí, když už je tam přední nárazník, takže s tím něco udělat. Jinak pěkné! 8)
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

Laconi píše:možná by se tam dopředu hodil černej tahokov ale to je můj názor :?:
muj nazor ztaky ;) a k tomu bych i upravil paraboly lamp..strilknul bych je do cerna :) tam kde neni drazova plocha...urcite by to vypoadalo agresivnbeji ;)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

provocation píše:
Laconi píše:možná by se tam dopředu hodil černej tahokov ale to je můj názor :?:
muj nazor ztaky ;) a k tomu bych i upravil paraboly lamp..strilknul bych je do cerna :) tam kde neni drazova plocha...urcite by to vypoadalo agresivnbeji ;)
Jj, v kombinaci s černym tahokovem by to bylo hezký, ale když se dělaj ty světla, tak se musí koupit ještě jeden pár skel, ne? Protože ty původní skla světel se prý musí rozbít, že se to málo kdy povede bez poškození
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Když si vyhraješ, dá se to i bez poškození. Ale kdyby náhodou, tak ten kryt stojí 80 kč/ks, celkem srandovní cena. Za kryty předních světel chcou v Toyotě 2000 kč/ks.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

:( Hmmm, tak ta barva je fakt trochu jiná. Ach jo :cry: Z blízka to neni skoro poznat, ale z dálky už to vidět je. V týdnu jedu k tomu lakýrovi. Slíbil mi, že mi vezme celý auto leštičkou tak uvidim co to potom udělá.

Jinak k tahokovu, černej se mi nelíbí. Volil sem bílou, protože je s tou modrou hodně kontrastní. Laconi, když mi na ty nový kola přispěješ tak v tom nevidim žádnej problém :lol: Já sem rád, že sem sehnal aspoň takovýhle :D

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

PaJaS píše:Laconi, když mi na ty nový kola přispěješ tak v tom nevidim žádnej problém :lol: Já sem rád, že sem sehnal aspoň takovýhle :D

Tohle samozřejmě chápu, já to myslel do budoucna :wink:

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Taky bych volil cernou barvu tahokovu
500 0,9T

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Ja nevim ale me moc nesedi ten predni naraznik podle me je ten seriovy peknejsi stim malym lizatkem.Nevim kazdej ma jinaci vkus ,ale jinak je to pekny.A ty paraboly bych striknul do cerna je to peknejsi.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“