new fotky nárazníků + new fotky i s kolama
Moderátor: Fazeey
hele kdyz nam to svoje auto tady ukazujes tak musis pochopit ze kazdej na to nema stejnej nazor jako ty tak se hned necerti jasny, jinak myslim ze to bude vypadat hodne dobre ze zacatku se mne to sice moc nelibilo ale jaks nahodil kola a svetla vypada to o dost lip, akorat ten zadek si myslim ze mas hodne u zemeFiesta píše:Kazdej si dela auto podle sebe...a tak to ma bejt...jinak hodne zdaru pri sestavovani.....Robertvr6 píše:hoši vem te to tak ukažte svoje auta a já je Vám taky zhodnotímPotom si můžeme vyčítat každej něco děkuji za klady i zápory ale autí zůstane takový jaký je.
Ukažte my kolik takových jezdí po ČR a pak ho rychle změním ještě než ho dám do laku.Stále někteří jedinci nedokážou pochop že jse chci odlišit od ostatních na 100% a ne jenom na 50%. Německej styl se my taky líbí ale nač ho mít když ho má každej druhej
už i unás a o to my nejde

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy-cupra
tak mi ukaz dvojku golfa v nemeckym stylu u nas,opravdu nejakyho poradnyho,ja nevim o zadny,vim jen o par ktery se snazej,ale porad maj daleko.Robertvr6 píše:hoši vem te to tak ukažte svoje auta a já je Vám taky zhodnotímPotom si můžeme vyčítat každej něco děkuji za klady i zápory ale autí zůstane takový jaký je.
Ukažte my kolik takových jezdí po ČR a pak ho rychle změním ještě než ho dám do laku.Stále někteří jedinci nedokážou pochop že jse chci odlišit od ostatních na 100% a ne jenom na 50%. Německej styl se my taky líbí ale nač ho mít když ho má každej druhej
SEAT LEON CUPRA
Já jsem jich viděl pár i těch co se snažíTommy-cupra píše:tak mi ukaz dvojku golfa v nemeckym stylu u nas,opravdu nejakyho poradnyho,ja nevim o zadny,vim jen o par ktery se snazej,ale porad maj daleko.Robertvr6 píše:hoši vem te to tak ukažte svoje auta a já je Vám taky zhodnotímPotom si můžeme vyčítat každej něco děkuji za klady i zápory ale autí zůstane takový jaký je.
Já se nečerním jenom konstatujijarda píše:hele kdyz nam to svoje auto tady ukazujes tak musis pochopit ze kazdej na to nema stejnej nazor jako ty tak se hned necerti jasny, jinak myslim ze to bude vypadat hodne dobre ze zacatku se mne to sice moc nelibilo ale jaks nahodil kola a svetla vypada to o dost lip, akorat ten zadek si myslim ze mas hodne u zemeFiesta píše:Kazdej si dela auto podle sebe...a tak to ma bejt...jinak hodne zdaru pri sestavovani.....Robertvr6 píše:hoši vem te to tak ukažte svoje auta a já je Vám taky zhodnotímPotom si můžeme vyčítat každej něco děkuji za klady i zápory ale autí zůstane takový jaký je.

- Tommy-cupra
[quote="Fazeey"]jo hlavně je třeba se vysrat na helmuty a tunit po česku ne nějaký kopie z němec, je fakt že to teď letí a vypadá to pěkně ale přece budeš stavět auto podle sebe a ne aby to zapadlo do cultu..[/quot
takze dalsi dvojka co se o neco snazi a nechce kopirovat,tady vubec nejde o kopirovani,jde o to ze ty narazniky se k tomu auto vubec nehodej,ten zadek je silene prehnanej,bude to krabice na kolech,ale jestli se to majiteli libi,je to jeho vec,ptal se na nazor a tak jsem mu ho napsal,na tom aute jsou veci ktery jsou bomba,ja si jen myslim ze se to vzalo za spatnej konec,vzdycky kdyz se o tohle nekdo pokousel s dvojkou golfem,dopadlo to blbe,sam jsem mel hodne peknou dvojku,kamaradu co je maj mam taky dost.
takze dalsi dvojka co se o neco snazi a nechce kopirovat,tady vubec nejde o kopirovani,jde o to ze ty narazniky se k tomu auto vubec nehodej,ten zadek je silene prehnanej,bude to krabice na kolech,ale jestli se to majiteli libi,je to jeho vec,ptal se na nazor a tak jsem mu ho napsal,na tom aute jsou veci ktery jsou bomba,ja si jen myslim ze se to vzalo za spatnej konec,vzdycky kdyz se o tohle nekdo pokousel s dvojkou golfem,dopadlo to blbe,sam jsem mel hodne peknou dvojku,kamaradu co je maj mam taky dost.
SEAT LEON CUPRA
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
kuwa v TM je v inzerci G2 za 69 tmave modrej...ale fakt krasavec.....presne muj styl....ale skoda ze je focenej ze predu...To jen tak mimo tema....jinak je pravda ze ty narazniky sou trochu moc...ale ty muzes zdelat vzdycky.....no me se to jako selek az na ty zminovany narazniky moc libi.....
VW PASSAT B5
Myslíš toho co má na SPZ "Houba"?Fiesta píše:kuwa v TM je v inzerci G2 za 69 tmave modrej...ale fakt krasavec.....presne muj styl....ale skoda ze je focenej ze predu...To jen tak mimo tema....jinak je pravda ze ty narazniky sou trochu moc...ale ty muzes zdelat vzdycky.....no me se to jako selek az na ty zminovany narazniky moc libi.....