Alcantara,Flock a ostatni

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Nio

Alcantara,Flock a ostatni

Příspěvek od Nio »

Chtel bych se zeptat vsech na nasledujci tema a to calouneni interieru auto.Dnes je jiz k videni hodne aut s pekne udelanym interierem a proto bych se chtel zepat co by jste tak asi doporucily na calouneni interieru ale take v zavislosti na cene.Je jasne ze asi nejlepsi je Alcantara 8) ale nechci dat za calouneni 30tycek. :( :nono:
Slysel jsem ze existuje nejaka synteticka alcantara ale o te nic nevim :? , co treba kozenka na kolik by vysla na cely interier? :? a co treba jiz hodne probirany flock?
Co by jste doporucily vzhledem k cene,zivostnosti,poskozeni a stalosti do auta bezne pouzivaneho, neni jen na srazy.Tak necham zkusene promluvit a poradit.
Diky Nio

Silent_Killah

Příspěvek od Silent_Killah »

Zdar. Já osobně bych bral ten flock, vypadá to fakt good a je to i příjemný na dotek. Trochu bych váhal s jeho použitím na držadla aj., zkrátka na hodně používaná místa... No a s tou koženkou teda nevim, sám o ní taky přemejšlim, ale zatim nevim kde to dobře koupit...s opotřebením by to nemuselo bejt tak hustý, jelikož na mým gauči, kterej mám už tak 10 let je v pohodě :-) ...takže zkušenosti s koženkou uvítám...

Nio

Příspěvek od Nio »

No to by se taky hodilo kdyby nekdo znal kontakt kde treba sehnat levne kozenku,ci alcantaru nebo tu syntetickou.

Maya_Man
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maya_Man »

http://www.tuningcars.webz.cz/Calouneni.html
kdyby chtel nekdo calounit sam (-:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Syntetickou Alcantaru jsem viděl myslím u SH motor, ale teď tam v nabídce není. Třeba se zeptat, cena byla něco kolem 700 za metr.
Já si teď zrovna hraju s interierem a čalouním to látkou která se jmenuje Alcatraz. Je taková semišová, pevná a dá se i natahovat. Koupil jsem ji v čalounictví. cca 300 za metr. Lepím to lepidlem co používají v Dexonu na čalounění reproboxů 250 kč za 1kg.
Ještě to nemám hotové komplet, zatím jen dveře a pár plastů a subwoofer. Teď ještě dodělávám jiné věci tak na to není čas. Spíš to teď testuju kde se to odlepí a na co si příště dát pozor. Dělám to poprvé tak se učím. Až to bude, fotky dodám.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Nenašel jsem žádné foto, tak alespoň jak vypadá ta látka na subwooferu:
Přílohy
P1010011.JPG
P1010011.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1187 x
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

El Dave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Dave »

hmm.. to nevypadá špatně. 8) Asi je s tím hodně práce... já sem interier stříkal jen barvou na plasty a nevypadá to špatně ale česam bych to chtěl taky něčim potáhnout. a tohle vypadá celkem fajnově dá se to koupit někde na netu? mavani
Škoda fabia

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

flock je nahovno,neda se to udrzovat,jakmile to zaspinis je to konec
SEAT LEON CUPRA

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Nevím jestli se to dá koupit na netu, já to kupuju přímo u čalounika.
Live4Ride Syndicate

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

DJ EL-G píše:hmm.. to nevypadá špatně. 8) Asi je s tím hodně práce... já sem interier stříkal jen barvou na plasty a nevypadá to špatně ale česam bych to chtěl taky něčim potáhnout. a tohle vypadá celkem fajnově dá se to koupit někde na netu? mavani
no a jak to drzi ta barva? neodlupuje se to ? protoze taky premyslim ze to nastrikam . kolik stoji ta barva ?
Audi Coupe Quattro

El Dave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Dave »

octaviaTDi píše:
DJ EL-G píše:hmm.. to nevypadá špatně. 8) Asi je s tím hodně práce... já sem interier stříkal jen barvou na plasty a nevypadá to špatně ale česam bych to chtěl taky něčim potáhnout. a tohle vypadá celkem fajnově dá se to koupit někde na netu? mavani
no a jak to drzi ta barva? neodlupuje se to ? protoze taky premyslim ze to nastrikam . kolik stoji ta barva ?
No hele já to stříkal tak před dvěma měsící, a držíto zatím vpohodě. neodlepuje se to, ... prostě je to dobrý. Barva mi stala 400ml asi 90Kč kupoval jsem to normálně v barvy-laky. Doporučili mi to jako barvu přímo na plasty. Ale samozřejmě musíš ten plast ještě před stříkáním zdrsnit a odmastit!(a taky se doporučuje to natřít základovou barvou, ale to jsem nědělal, podle mmně stačí to zdrsnit) Jinak jsem slyšel ještě o special barvě na plasty do aut.... a ta stojí 400ml cca 300Kč. a to si myslim že je docela dost.
Škoda fabia

Paul

Příspěvek od Paul »

...dost jsem se poptával na ten Flock kluků, který to maj. Reakce různá. Kámoš to má a říká , že se to čistí na h***o a má to tam rok a pomalu ale jistě to začíná pouštět chlup :( . Ten Alcatraz ale vypadá zajímavě a ta jeho cena taky. Jinak známej čalouník mi říkal, že už není skoro cenovej rozdíl mezi Alcantarou a pravou kůží... :shock:

Nio

Příspěvek od Nio »

Flock neni pro prasata.Pokud se o interier staras a nelezes do auta v zasranych botach a vecech tak je v pohode.Ja ho mam v aute uz pres 3/4 roku a v pohode.Mam vsechny vyplne dveri ve flocku a prave zvazuji zda udelam cele auto ve flocku nebo zda dat neco jineho ale zatim se me nejvic libi ten flock asi pujdu do nej, koupim masinku a udelam si cely interier.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“