IBIZA 021A 1,5 (73Kw)
IBIZA 021A 1,5 (73Kw)
zdar lidi mam taky Ibizu 1,5 (73Kw)jeste neni uplne dodelana potrebuju prachy na nastrikani haupny a nemam tam prahy ani zadni naraznik protoze na to nic neni a nevim jakej jinej by tam sel.
- Přílohy
-
- predek
- P7010004.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1583 x
Naposledy upravil(a) Tek23 dne 23 pro 2005 10:27, celkem upraveno 1 x.
lidi nak mi to nejde zmensit do 800x600 tak se ozivejte na meil foh@centrum.cz jestli treba vite jak na to
-
Hehe no tak rada from PJ je nad zlato LOL....ne ale vazne- kdyz otevres predni kapotu tak tam vidis tahlo sterace od motorku(je to takova tyc)no tak tu povolis o toho motorku pak musis sundat cely raminko sterace z toho tisicihranu pak jsem pustil sterac no a pak musis zkouset...hejbnes tou tyci pridelas das tam zase raminko a zkousis...no a budes to stelovat tak dlouho aby ti sterac stiral od kraje do kraje a zastavoval se ti na prostredku...je potreba to zkouset ja to steloval asi tejden-jen si dej pozor at nestrhnes ten tisicihran...pak to je problem jinak good luck! 

seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)
PS koukni se mi do profilu na fotky je tam to tahlo videt je primo nad rezervou a pak uz si to chce jen hrat myslim ze tam byl takovej fikl ze si to tahlo musel posunout na opacnou stranu nez si chtel aby ti sel sterac;-)...vlastne jak to povolis u toho motrku tak si ho nastavis na stred skla ale pak ti nebude stirat u ridice az dolu a je to neprijemny proto ho musis este posunout na tom tisicihranu...ted sem si na to vzpomnel:-)
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)
Nechci dělat chytrýho, ale pokud vám tak je Ibka 1,5 i (74 Kw) jak napsal PJ, Jenom bych měl takovej dotaz"
TO TEK23 : Jakej rok výroby máš ?
Na pohled to vypadá jako 92 ale mohla by to být i 91.
Já jen,že jsem kdysi uvažoval o ŘJ 74 (kw) já mám 66, ale nebylo to tak jednoduchý. 74 (kw) nemá katalizátor a kdybych si vzal tuto ŘJ tak bych neměl kam zapojit lambdu. Navíc motor 74 kw má jiný vstřiky, takže výkon by se na mé 66 kw zvýšil jen nepatrně. _Takže by mě zajímalo, jestli sis tuhle přestavbu dělal sám z 66 - ky nebo jsetli jsi už tu ibku takhle měl? Mám pocit že ty Ibky s blinkrama u světel se už jako 1,5 (74 kw) nedělali ale nahradily je 1,7 (72 kw).Nevím jestli je to pravda ale myslím že to tak je.
TO TEK23 : Jakej rok výroby máš ?
Na pohled to vypadá jako 92 ale mohla by to být i 91.
Já jen,že jsem kdysi uvažoval o ŘJ 74 (kw) já mám 66, ale nebylo to tak jednoduchý. 74 (kw) nemá katalizátor a kdybych si vzal tuto ŘJ tak bych neměl kam zapojit lambdu. Navíc motor 74 kw má jiný vstřiky, takže výkon by se na mé 66 kw zvýšil jen nepatrně. _Takže by mě zajímalo, jestli sis tuhle přestavbu dělal sám z 66 - ky nebo jsetli jsi už tu ibku takhle měl? Mám pocit že ty Ibky s blinkrama u světel se už jako 1,5 (74 kw) nedělali ale nahradily je 1,7 (72 kw).Nevím jestli je to pravda ale myslím že to tak je.