Taboo píše:Maybe his ECU has a virus...KFJ píše:to je smutný se vymlouvat na start když jsi měl tři měřené jízdy a spousty jízd na tréning![]()
![]()
(nejlepsi vymluva, kterou jsem kdy slysel)

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Taboo píše:Maybe his ECU has a virus...KFJ píše:to je smutný se vymlouvat na start když jsi měl tři měřené jízdy a spousty jízd na tréning![]()
![]()
(nejlepsi vymluva, kterou jsem kdy slysel)
??? máš pocit že když je závoďák odlehčenej že to tam drží silou vůle? o jakejch profíkách mluvíš?dynomax píše:Taboo píše:Mozna na tomto foru (o coz ale vubec nejde). Na nasem foru vlastniku nejrychlejsich DSMs v USA jsem ale jednim z tech nejpomalejsichBoris:Noone píše:myslim ze si anketu vyhrala samozrejme, u nas jsou cele tisice jinych aut, proti kterym je moje prditko tak smesne, jako 50cc moped proti zavodnimu Harley Davidson...
Ono je treba dobre videt nejaky dragster anebo funny car, ktery par metru po startu odbouchne jeho motor, dojede cely zbytek 1/4 mile v neutralu - a jeste pritom skonci z lepsim casem, nez ja...
byl jsem se mrknou na profiky, bylo celkem zajimave, co vsechno se da z auta vytahnout, odstrihat, odvarit a ja nevim co jeste, tam drzi snad poradne jen ten motor a sedacka
OK spletl jsem si tě. Jdu se učit číst.......leon4x4 píše:Lojza píše:leon4x4 píše:
Ty anonyme jeden. Nauč se alespoň číst, ten čas psal "Tommy-cupra"
Auto váží cca 1440kg
Mne jenom sere tak česká závist, nepřejícnost a podobné záležitosti. Je mi z takového chování na savle
jestli se nepletu ma 1500 cca,berte to tak ze to auto ma 424 kroutak a je to ctyrkolka,jinak se muzete mrknout na posledni mimon,myslim tu malou,je to ve vysledkach kdo neverilojza píše:ten čas je hodně dobrejTommy-cupra píše:13.92 mimon, seat leon cupra tdi 4 motion 198 ps, skoro se mě ani nezdá.....kolik ti to auto váží??
taky nevim jestli se o neco hraje, janom sem chtel naznacit ze je tu zatim taboo njrychlesi co sem cetlKFJ píše:tady se o něco hraje? no asi jo koukám...Boris:Noone píše:myslim ze si anketu vyhralTaboo píše:Oficialne, nekdy pred rokem, 10.38 @ 142 mph v 1/4 mile (neco pres 402 metru), soucasne snad pod 10 sekund na cheater slicks a C16 benzin. Presna vaha neznama (snad nekde mezi 2700 a 2800 lbs), presny vykon motoru neznamy (nekde okolo 750 HP + 50 HP nitrous), vuz je 91 Mitsubishi Eclipse GSX (turbo AWD).
a to bud rad ze se sem neprihlasi nejaky jeho kamosiBoris:Noone píše:taky nevim jestli se o neco hraje, janom sem chtel naznacit ze je tu zatim taboo njrychlesi co sem cetlKFJ píše:tady se o něco hraje? no asi jo koukám...Boris:Noone píše: myslim ze si anketu vyhral![]()
to víš, musím se naučit rozjíždět ;o)KFJ píše:to je smutný se vymlouvat na start když jsi měl tři měřené jízdy a spousty jízd na tréningVelbloud píše:No já mám z Týnce čas 17:46.. ale to jsem moc nevychytal start.. dost jsem prohrabal... cca 95ps na cca 920 Kg + 93 já![]()
první dvě byli za deště? to si pleteš s téningem...Velbloud píše:to víš, musím se naučit rozjíždět ;o)KFJ píše:to je smutný se vymlouvat na start když jsi měl tři měřené jízdy a spousty jízd na tréningVelbloud píše:No já mám z Týnce čas 17:46.. ale to jsem moc nevychytal start.. dost jsem prohrabal... cca 95ps na cca 920 Kg + 93 já![]()
a btw. první dvě jízdy jsem nejezdil sám a k tomu to bylo za deště, čož samozřejmě víš, protože si tam byl taky...
v poho... pokud si ještě za rok vzpomenu jak se to dělá, tak bych to příští rok chtěl vylepšit.. jak moje rozjezdy, tak mechanizaciKFJ píše:nic si z toho nedělejVelbloud píše:A nebyly? tak už kromě toho že se ani nerozjedu, tak už začíná i skleróza.. no krize.. ve třiadvaceti![]()
![]()
Jak kde... Tady v CR se neda nic takhle odhadnout... Nekde ma auto 12,8s a jinde zase 13,9s... Si nevyberes...Ivan píše:Já myslím že ta Sierra by mohla mít i pod 17 s.
Zadej PS na motoru, cistou vahu bez ridice a pohon.Ivan píše:Zemi, odkud si ten kalkulátor můžu stáhnout, prosím?
Nesmi tam byt carka u vykonu... Zkus dat bez carky...Eiffel píše:no to jsem zvědav na svou šáde
dodatek:
Power at Flywheel (BHP) : 37,5
Weight without Driver (KG) : 1275
Power to Weight Ratio (BHP Per Ton) : 298.84
0 - 60 (Secs) : 4.09
0 - 100 (Secs) : 9.25
60 - 100 (Secs) : 5.15
Quarter Mile (Secs) : 12.32
Terminal Speed (MPH) : 115.41 !
Drag Strip Quarter Mile (Secs) : 12.22 !
Drag Strip Terminal Speed (MPH) : 116.74
ani s velikosti pneu, smesi ....Ivan píše:Jasně, že ten kalkulátor je hovadina. Nepočítá s kroutícím momentem apod.
S timhle kalkulátorem di do prdele. Dej si tam můj výkon 120ps a mojí váhu odhadem 930kg a vyjde ti čas kterej by s mym autem zajela leda stará bába. Dal sem tam ještě údaje jednoho auta kterýmu ujedu a čas mu vyšel lepší, takže tohle je sračkaZemi píše:Jak kde... Tady v CR se neda nic takhle odhadnout... Nekde ma auto 12,8s a jinde zase 13,9s... Si nevyberes...Ivan píše:Já myslím že ta Sierra by mohla mít i pod 17 s.
Podle jednoho pomerne spolehlivyho calculatoru mi u ty sierry vyslo 18,5s takze tak nejak... Ja tam zadal muj vykon + vaha a vyslo mi 15,16s (v Mimoni jsem mel 15,23s tusim)... Takze to tak nejak odpovida a i ostatni lidi co jsem procital fora tomu celkem veri...
Ty máš to svoje auto vůbec divný víšRitchma píše:S timhle kalkulátorem di do prdele. Dej si tam můj výkon 120ps a mojí váhu odhadem 930kg a vyjde ti čas kterej by s mym autem zajela leda stará bába. Dal sem tam ještě údaje jednoho auta kterýmu ujedu a čas mu vyšel lepší, takže tohle je sračkaZemi píše:Jak kde... Tady v CR se neda nic takhle odhadnout... Nekde ma auto 12,8s a jinde zase 13,9s... Si nevyberes...Ivan píše:Já myslím že ta Sierra by mohla mít i pod 17 s.
Podle jednoho pomerne spolehlivyho calculatoru mi u ty sierry vyslo 18,5s takze tak nejak... Ja tam zadal muj vykon + vaha a vyslo mi 15,16s (v Mimoni jsem mel 15,23s tusim)... Takze to tak nejak odpovida a i ostatni lidi co jsem procital fora tomu celkem veri...