No koukám ,že Hatori je tady asi zvás nejrozumnějšíhattori_hanzo píše:Já osobně bych to viděl asi tak že to tu zachází troch do extrému!Myslel jsem že sem chodím proto,aby jsme alespoň nějakým způsobem pokecali s kámošema který jinak nemáme šanci tolik vidět a ne proto aby jsme se tu hádali o tom kdo má právo bejt moderátor a kdo ne!Já osobně vás beru všechny stejně-jako svojá kámoše a je mi uplně jedno kdo je moderátor a kdo ne...Samozřejmě nemůžu posuzovat co se tu dělá v době kdy byly s Eskládou tolik zmiňovaný problémy protože v tý době jsem ještě o existenci nějakýho tuning fóra nevěděl ale myslím že to tu je trochu jak na pískovišti kde je patnáct dětí a jenom některý z nich mají právo si hrát s lopatičkama a ostatní se hádají o tom kdo má právo si s nima hrát...Nemám k tomu co říct,podlě mě prostě diskuze o hovně!
Hele pane mne nevadi ze ses moderator, ale tys sotva dostal prava a uz si smazal naky temata jentak sam od sebe!!! Mel ses aspon zeptat smazat ano/ne To mi sereEskláda píše:seru na to tady z vysoka..píšu milošovi ať mi okamžitě sebere funkci moderátora jelikož nechci abych v každým druhým příspěvku slyšel jméno eskláda.. všichni tady jsou chytrý jak rádia a inteligentní jak počítač a to já mrd*m jelikož mě nudí pořád tady něco řešit dokola a pak akorád slyšet narážky.seru na to
připadá mi že když jdou ženský na drby je to peříčko o proti co se tady děje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kamo.Vaz slova.Ne vsichni sou tady takovy,jako ty rikas.Viz treba ARV6 !!!Eskláda píše:seru na to tady z vysoka..píšu milošovi ať mi okamžitě sebere funkci moderátora jelikož nechci abych v každým druhým příspěvku slyšel jméno eskláda.. všichni tady jsou chytrý jak rádia a inteligentní jak počítač a to já mrd*m jelikož mě nudí pořád tady něco řešit dokola a pak akorád slyšet narážky.seru na to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jojo dobrej napadEskláda píše:seru na to tady z vysoka..píšu milošovi ať mi okamžitě sebere funkci moderátora jelikož nechci abych v každým druhým příspěvku slyšel jméno eskláda.. všichni tady jsou chytrý jak rádia a inteligentní jak počítač a to já mrd*m jelikož mě nudí pořád tady něco řešit dokola a pak akorád slyšet narážky.seru na to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak uz jsi mu napsal???Eskláda píše:seru na to tady z vysoka..píšu milošovi ať mi okamžitě sebere funkci moderátora jelikož nechci abych v každým druhým příspěvku slyšel jméno eskláda.. všichni tady jsou chytrý jak rádia a inteligentní jak počítač a to já mrd*m jelikož mě nudí pořád tady něco řešit dokola a pak akorád slyšet narážky.seru na to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()