co takhle fotit ty holky i ze předu?

Moderátor: Hasis
co takhle fotit ty holky i ze předu?
hele nezkoumal sem to podrobne byl sem rad ze sem nasel sebe...Zemi píše:Myslis jakou Shade sim te? Tu radoby 13,5sekundvou v 1400ccm?Rudi píše:tebe jsem tam taky potkal, ale jenom ve frontěChester píše:no jako byla to vydarena akcepojel sem par dvoulitru ale pak me ve vostrejch pojelo par shadiii
![]()
2velbloud: zmetku o 0,4s neni zas takovej rozdil co?
2 rudi: hele cim si tam byl?
2 Jord: nemas chlastat kdyz to neumis...
2 eric: jakej si mel cas na sprintech?doufam ze dobrej...
než jsem na tebe stačil zablikat taky si byl v zadek
a já si říkal...ty voe, je mu to snad nejede, když ho daj i ty shaadeale jinak autíčko moc pěkný
Nenech se vysmat chyba casomiry...
Prvni jizda 15,8 a pak 13,5?
By dostala 50m od erica...
ja to taky nezahlidRudi píše:http://www.morcata.cz/bmw/tuning.mimon8 ... CT0626.htm tak todle jsem tam vůbec nezahlídlale přišlo mi, že se tam pohybovalo nějaký TVR během sprintů jelo podél nich jakoby směrem k VIP sektoru
No kdo by taky vyhazoval ty krasny sedacky,zejo,jen uplnej magor (jako jaChester píše:no moc sem toho nevyhazoval, jenom rezervu, povinnou, a naky dalsi kraviny...eric píše:se zlepsujes ne?Chester píše: njn ja mel 17,4![]()
![]()
taky si ale nevyhazoval vsechno z auta jako ja ne,ani nevim jaky byli casi ve 14kachjako jo muzu rict ze mi to jede pjekne ale shade sou lepsi
![]()
Nemáš i časy nad 2,5 nafta?Anonymous píše:tady je mášTommy-cupra píše:nevite jak dopadli sprinty v kat. nafta?
1. 13,770Ghost82 píše:Nemáš i časy nad 2,5 nafta?Anonymous píše:tady je mášTommy-cupra píše:nevite jak dopadli sprinty v kat. nafta?
Jinak jsem dopadl dle očekávání 3, ale zajímal by mě čas. Já jsem to tušil že někdo poladí 535d. Rovnou dva. Jeden GX tuning a druhej Hamann. 300+HP
Kubovy to jede fakt dobře, pamatuješ v brně na vodě jak dal 14,65 a to to ted má ještě mnohem lehčí. 14,0 na atmosferickou 1,6 je jeden z nej výsledkůZemi píše:Nejvic me dostala 1,6ka s casem 14,0s.Totalni zabijak...
B16A2 v kastli s 800-850kg je killer...martin píše:Kubovy to jede fakt dobře, pamatuješ v brně na vodě jak dal 14,65 a to to ted má ještě mnohem lehčí. 14,0 na atmosferickou 1,6 je jeden z nej výsledkůZemi píše:Nejvic me dostala 1,6ka s casem 14,0s.Totalni zabijak...
GX saxo zajelo taky dobře 14,3 gatulace