Golf I Kabrio a LPG ??

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Denys

Golf I Kabrio a LPG ??

Příspěvek od Denys »

Sorry za to umístěni, ale nevěděl jsem kam to mám dát....
Ale teď už k mýmu dotazu-myslíte že by šla do tohohle auta namontovat bomba s plynem?
Popř. jestli takový auto existuje a jsou k tomu na netu nějaký podklady tak sem s tím... Díky moc :idea: 8)

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

ach jo ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Ray
Kontaktovat uživatele:

Re: Golf I Kabrio a LPG ??

Příspěvek od Ray »

Denys píše:Sorry za to umístěni, ale nevěděl jsem kam to mám dát....
Ale teď už k mýmu dotazu-myslíte že by šla do tohohle auta namontovat bomba s plynem?
Popř. jestli takový auto existuje a jsou k tomu na netu nějaký podklady tak sem s tím... Díky moc :idea: 8)
Jestli to není Diesel, tak by šla. Stačí si na netu najít firmy co LPG montují.

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Promin ale prijde mi celkem uchylarna davat plyn do takovyho auta... Jinak ho tam ale urcite daj jde v poho...
Jo jinak LPG jde i na diesel, ale stoji to kolem 80t sem cetl, takze to asi nikdo moc delat nebude...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Ray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ray »

ARV6 píše:
Promin ale prijde mi celkem uchylarna davat plyn do takovyho auta... Jinak ho tam ale urcite daj jde v poho...
Jo jinak LPG jde i na diesel, ale stoji to kolem 80t sem cetl, takze to asi nikdo moc delat nebude...
Mužeš mi prosim dát odkaz kde jsi četl že jde LPG na diesel? Diky

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ale prd....divej na diesla pokud je to jeste cerpadlo to nei zalezitost 80 ale max 15 000,-

meli sme dodavku diesel a LPG..a jelo to slusne...
jinak pokud je to 1.5 ci 1.6 i tak te to vyjde tak na 12 000,- na MPi kolem 14 000,-(ale da se i na MPi namontovat jedobodovej LPG)

pokud by te zajimalo jeste neco vic, klidne se ptej...s plynem v autech mame 15 let zkusenosti
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“