Ale teď už k mýmu dotazu-myslíte že by šla do tohohle auta namontovat bomba s plynem?
Popř. jestli takový auto existuje a jsou k tomu na netu nějaký podklady tak sem s tím... Díky moc

Moderátor: Idaho
Jestli to není Diesel, tak by šla. Stačí si na netu najít firmy co LPG montují.Denys píše:Sorry za to umístěni, ale nevěděl jsem kam to mám dát....
Ale teď už k mýmu dotazu-myslíte že by šla do tohohle auta namontovat bomba s plynem?
Popř. jestli takový auto existuje a jsou k tomu na netu nějaký podklady tak sem s tím... Díky moc![]()
Promin ale prijde mi celkem uchylarna davat plyn do takovyho auta... Jinak ho tam ale urcite daj jde v poho...Denys píše:Sorry za to umístěni, ale nevěděl jsem kam to mám dát....
Popř. jestli takový auto existuje a jsou k tomu na netu nějaký podklady tak sem s tím... Díky moc![]()
Mužeš mi prosim dát odkaz kde jsi četl že jde LPG na diesel? DikyARV6 píše:Promin ale prijde mi celkem uchylarna davat plyn do takovyho auta... Jinak ho tam ale urcite daj jde v poho...Denys píše:Sorry za to umístěni, ale nevěděl jsem kam to mám dát....
Jo jinak LPG jde i na diesel, ale stoji to kolem 80t sem cetl, takze to asi nikdo moc delat nebude...