Mimoň
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mimoň
jede někdo? v pátek v 18:00 na velkém aralu ve Varech je velkej odjezd Sokolováků,nejdeckejch,Varskejch,Chodováků
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
včera jak jsme seděli na essu a domlouvali se tak to všechno bylo o.k. ale jen co jsem přijel domů,navečeřel jsem se tak mi volal šéf že mě prosí abych šel do práce od čtvrtka do neděle že mi dá na den jednou tolik že je jinak v hajzlu,tuhle nabídku jsem nemohl promarnit a tak hurá musim do práce aby byli love..
S-MAX
No jasne ze jo.Ty narazniky,co sem tady daval a kola.To neni az zas tak moc tuzing,ne???A navic narazniky jsou fabrika tuning.ARV6 píše:A kdyby byly money tak bys Saabikovi udelal tuning???Mikael píše:No money,no tuning
A az budu mit vic penez,tak nejaky neony,LEDky nahradim blikatkama z telefonu a taky si dam 9 pridavnejch budiku do auta.Takovy ty klasicky,co meri rychlost ve stovkach,tlak turba,tlak oleje,vyska,naklon....
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
Mikael píše:No jasne ze jo.Ty narazniky,co sem tady daval a kola.To neni az zas tak moc tuzing,ne???A navic narazniky jsou fabrika tuning.ARV6 píše:A kdyby byly money tak bys Saabikovi udelal tuning???Mikael píše:No money,no tuning
A az budu mit vic penez,tak nejaky neony,LEDky nahradim blikatkama z telefonu a taky si dam 9 pridavnejch budiku do auta.Takovy ty klasicky,co meri rychlost ve stovkach,tlak turba,tlak oleje,vyska,naklon....

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Gajda píše:Mikael píše:No jasne ze jo.Ty narazniky,co sem tady daval a kola.To neni az zas tak moc tuzing,ne???A navic narazniky jsou fabrika tuning.ARV6 píše: A kdyby byly money tak bys Saabikovi udelal tuning???
A az budu mit vic penez,tak nejaky neony,LEDky nahradim blikatkama z telefonu a taky si dam 9 pridavnejch budiku do auta.Takovy ty klasicky,co meri rychlost ve stovkach,tlak turba,tlak oleje,vyska,naklon....a pak příští rok vyhraješ první místo na kempu Karel
![]()
![]()
![]()

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz bys bral slovo tuning v tom pravym slova smyslu tak by se mozna neco naslo, ale v tom smyslu jak ho chape vetsina lidi (styl F@F) v ČR je to naprosta serie... Ale mne to nevaamogh píše:ja jedu zejtra z prahy, takze doufam ze nekoho potkam
ARV6 ze nema tuning jo? hehe

Proste se mi libi snizit, kola, vyfuk + treba decent plastiky, ev. poladit motor a hotovo, coz tady mi co se tady ted bavime vicemene mame takze je to ok potlesk
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to si teda nemyslim....zvooky píše:Nevim mrzi me že s tim autem nikoho nezaujmu a když tak jedine s kominem :o(
Tak co jak bylo v Mimoni kdoste tam byli???
Bratr tam byl ale prej krome toho VIP parkingu nic moc zajimavyho...
- Přílohy
-
- mimon3.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 889 x
-
- mimon2.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 889 x
-
- mimon1.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 889 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring