mřížka Ford Focus
mřížka Ford Focus
Prošel jsem snad všechny e-shopy a nenašel jsem nikde pěknou přední mřížku pro Ford Focus. Na této
fotce je přesně ta co bych chtěl, ale kde ji dotyčný sehnal...netuším. Za rady předem děkuju........

- Silent_Killah
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš jo... tady je návodSilent_Killah píše:Myslím že to je samodomo -> použitej základ masky + tahokov (stejnej je i v nárazníku)...

EDIT: teď sem objevil tohle... http://www.passionmotorsport.co.uk/solevents3.htm
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
No domorobo to není, dneska jsem šel po Praze a uplně tu samou masku jsem viděle na jiném Fikusu. Bohužel majitel se nikde kolem nepoflakoval, takže jsem se optat nemohl. Tahokovem to vyplněný neni, je to takové čtvercové nerezové pletivo.... průměr drátu tak 1,5mm Kolem dokola pleziva je nerezová klec a ta je zasazená do umělohmotného rámu. Moc pěkný..... ale kde to kupujou...nevim.Silent_Killah píše:Myslím že to je samodomo -> použitej základ masky + tahokov (stejnej je i v nárazníku)...
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.passionmotorsport.co.uk/solevents3.htmfrost píše:No domorobo to není, dneska jsem šel po Praze a uplně tu samou masku jsem viděle na jiném Fikusu. Bohužel majitel se nikde kolem nepoflakoval, takže jsem se optat nemohl. Tahokovem to vyplněný neni, je to takové čtvercové nerezové pletivo.... průměr drátu tak 1,5mm Kolem dokola pleziva je nerezová klec a ta je zasazená do umělohmotného rámu. Moc pěkný..... ale kde to kupujou...nevim.Silent_Killah píše:Myslím že to je samodomo -> použitej základ masky + tahokov (stejnej je i v nárazníku)...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Já už na to koukal, ale není to ona.... tady ji maj bez znaku....Brutus píše:http://www.passionmotorsport.co.uk/solevents3.htmfrost píše:No domorobo to není, dneska jsem šel po Praze a uplně tu samou masku jsem viděle na jiném Fikusu. Bohužel majitel se nikde kolem nepoflakoval, takže jsem se optat nemohl. Tahokovem to vyplněný neni, je to takové čtvercové nerezové pletivo.... průměr drátu tak 1,5mm Kolem dokola pleziva je nerezová klec a ta je zasazená do umělohmotného rámu. Moc pěkný..... ale kde to kupujou...nevim.Silent_Killah píše:Myslím že to je samodomo -> použitej základ masky + tahokov (stejnej je i v nárazníku)...
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Re: mřížka Ford Focus
Já ji našel,ted posilal jsem klukoi co od nej kupuju tuning dily fotku a on ji ma človek kterej mu dodáva tahokovy,je to přesně tahle.Original.Ale cena je 3000kč.frost píše:Prošel jsem snad všechny e-shopy a nenašel jsem nikde pěknou přední mřížku pro Ford Focus. Na tétofotce je přesně ta co bych chtěl, ale kde ji dotyčný sehnal...netuším. Za rady předem děkuju........