http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=1787
Nevím, jestli někdo z Vás fanoušků rally někdy zamíří na tyto stránky, já docela často. Z tohoto článku se mi udělalo ZNAČNĚ nevolno. Přístup Škody Motorsport mě v některých případech silně zaráží a vyhodit podle mě jednoho z nejlepších českých fotografů ze svého stánku za spolupráci se serverem, který o nich "negativně" píše, mi připadá jako naprostý vrchol arogance a hovadství. Za své počínání ve světovém šampionátu opravdu moc chvály nezaslouží a tímto přístupem si asi hodlá rozvrátit i zbytek fanoušků, kteří jí fandí. Dosud jsem to byl i já, ale nevím...
Komunismu se asi ještě dlouho nezbavíme a docela lituju Paava Lukaandera, co má doma za megeru. Prozatím snad jen...
...Škodo Motorsport, začínáš mě pěkně srát!!!
Přístup Škody Motorsport k médiím
Moderátor: Bohuš
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Přístup Škody Motorsport k médiím
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Mě je jedno, proti komu je to namířeno, mě sere ten princip: napíšeš pravdu, která se nám nelíbí, tak máš smůlu. Navíc ten člověk jen FOTIL a NIC NEPSAL. Sama Škoda Motorsport používala jeho fotky ke své propagaci.
Opravdu jako za komunismu: "Jak si to myslel, soudruhu...?"
Chce se mi savle a
...
Opravdu jako za komunismu: "Jak si to myslel, soudruhu...?"
Chce se mi savle a

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN
To co předvádí Skoda motorsport je prostě k pláči....nemám z toho vůbec pocit, že by to měl bejt byť jménem českej tým, připadá mi to jako tým protektorátu čechy a morava, všichzni můžeme jenom držet hubu, nebo přes ní dostanem
Tyhle umělci co celej tým říděj ho říději akorát do záhuby, maji minimum testovacích dnů, vývoj zaostává, přesto že v tom auto potenciál je a o Schwarzovi ani nemluvě, ten čechy přímo nesnáší jak je vidět a jezdí se značnou mírou znechucení a je to vidět na výsledkách....prostě všechny ty germány vyházet, dát nějakýho českýho patriota do vedení, za jezdce vzít Kopeckýho a Mc Raeho a vymáčknout z VW víc peněz na testování....

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Za pravdu se každý zlobí, po tom co na ewrc napsali tohle se nesmí divit že jsou na ně ve škodovce zlí. Bohužel je to ale pravda, s jejich přístupem to nikdy nikam nedotáhnou.
http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=1620
http://www.ewrc.cz/2004/show.asp?clanek=1620
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Doufal jsem Martin Mühlmeier, člověk s takovým kreditem, v týmu udělá konečně pořádek a posuneho dopředu, ale je to pořád stejnej bordel.
Moc dobře si pamatuju řeči pana Kulhánka na Autosalónu Brno ´03 při premiéře Fabie, že to bude letos mistrovský auto.......to už ale bylo 50% novinářů u rautových stolů....
PS: mimochodem proč stále ještě nemám registraci do Ferrari Press Centre.......a to o nich píšu hezky.....

Moc dobře si pamatuju řeči pana Kulhánka na Autosalónu Brno ´03 při premiéře Fabie, že to bude letos mistrovský auto.......to už ale bylo 50% novinářů u rautových stolů....

PS: mimochodem proč stále ještě nemám registraci do Ferrari Press Centre.......a to o nich píšu hezky.....

- Přílohy
-
- vracak.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 382 x
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<