ALARM - skoro není slyšet!

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Termik

ALARM - skoro není slyšet!

Příspěvek od Termik »

Vůbec netušim co se stalo.....
Vždycky když se zamykalo auto (dálkovim :) :D ) a podrželo se to tlačítko tak auto trošku houklo jako že je vše OK... JENŽE... Když jsem to zamykal u nás v garáži (co kdyby náhodou...), tak NIC... zkusim to znova, NIC... tak jsem stahnul okynko a zkusim jestli to houka kdyz tam strcim ruku...... A PRD!! Jen jsem zaslechl nejake slabe skrehotani, tak jsem sel po zvuku a dosel k sirene, ktera delala zvuk jako kdyz jede z 1,5V knoflikovy baterky, tak slaby houkani, to jsem nezral.... na ulici by si toho nikdo ani nevsim, ja mel co delat abych to slysel v ty garazi!!!
Jeste ze je tam aspon ten imobilizer :pray: !

Nevite co se mohlo stat? Proste to je priserne potichu... :cry: :cry:
BMW...V8...

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Zkus vyměnit sirénu, nic jednodušího mě nenapadá a stojí tak do stopadesáti korun.

Termik

Příspěvek od Termik »

rocco píše:Zkus vyměnit sirénu, nic jednodušího mě nenapadá a stojí tak do stopadesáti korun.
Ta sirena je spolecne s celym alarmem (?)... je to proste takova krabicka na klicek a v ni je i ta sirena, pokud vim dobre... kdyz tak me Corsari opravte... :oops:
BMW...V8...

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Jo, tak to je jiná varianta, ale i tak by se dala ta vestavená siréna vyřadit a dát k tomu normální sirénu vedle. Jestli se toho nebojíš, tak bych to rozebral a kouknul na dráty k tý vestavěný siréně a pokud tam jdou normálně dva dráty tak bych je odstřih a napojil na ně jinou externí sirénu. Teda jestli je to vůbec tou sirénou, ale řek bych že na 95%. Ještě můžeš vzít ty dráty k tý vestavěný sir. zkoušečkou při poplachu a uvidíš jestli do sirény jde proud, pak je to jistota a máš to opravený za chvíli a za pár korun.

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

A kdyz to nebude sirena tak zkontrolovat draty,jestli nejsou nekde prodreny nebo poruseny a kratujou nekde :wink:

Termik

Příspěvek od Termik »

Zkusim vase tipy, snad to pomuze... 8)
BMW...V8...

OndrejGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndrejGTi »

jj odalena sirena/koncovy stupen (horsi pripad...)
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“