další úpravy..(filtr,rezonator)

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

další úpravy..(filtr,rezonator)

Příspěvek od Tom_ »

tak tady vam chci ukazat par obrazku z prace na filtru a na rezonatoru.
Přílohy
Picture_0107aa.jpg
Picture_0107aa.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 997 x
Picture_0103+a.jpg
Picture_0103+a.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 996 x
Picture_0101+a.jpg
Picture_0101+a.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 997 x
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

dalsi
Přílohy
Picture_0108+a.jpg
Picture_0108+a.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 986 x
Audi Coupe Quattro

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

8)
Na kolik tě to celkově vyšlo?
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ten rezonátor přišel místo nějakýho tlumiče, nebo tam už ten tlumič nebyl když se tam dával rezonátor? Jde mi o to co udělá rezonátor s autem bez tlumíčů a koncovym průchozim
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

to Šigy : ten rezonator kolem 1395 kč a nejaky drobny a filtr kolem1 500 + to kolena silikonove a ty objimky + prace. takze myslim ze kolem 3500 a nejaky drobny

To Ritchma :jo rezonator prisel misto stredoveho serioveho tlumice a jako zvuk se ti zmeni o 100 procent na lepsi, neni takovy tlumeny a ma to pekny hluboky zvuk. konec mam taky pruchozi a sem s tim maximalne spokojeny 8) jeste asi koupim hned sportovni kat aby to bylo cely hotovy ale az budou money :) . Ale necak sem ze to bude mit az tak brutalni zvuk po vymene stredaku za rezonator (ne zy by to rvalo ale de to slyset :lol: )

edit : http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... tmentID=83 prvni dve ukazky sou moje auto 8)

edit : jeste musim zaizolovat kolem filtru aby mi tam nesel horky vzduch od motoru. Ale jinak si myslim ze auto lip tahne ve strednich a vyssich otakckach. az bude cas hodim to na brzdu a uvidim
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Šigy píše:8)
Na kolik tě to celkově vyšlo?
jo jinak se chci regnout na ten felicia klub to se musi platit nebo nemusi ? jen tak se ptam :) jinak nekdy muzem dat sraz az budu na chate v FM co rikas? 8) 8) :)
Audi Coupe Quattro

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

pekné
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

Ritchma píše:Ten rezonátor přišel místo nějakýho tlumiče, nebo tam už ten tlumič nebyl když se tam dával rezonátor? Jde mi o to co udělá rezonátor s autem bez tlumíčů a koncovym průchozim
delalo se to u nas, postup byl takovy, ze jsme nejdrive vymenili koncovy tlumic za pruchozi, vyzkousel se zvuk, ktery nebyl nikterak brutalni, no a potom se daval glasspack od Dynomaxu a to sani K&N, co se tyce toho rezonatoru, sel misto stredoveho tlumice , ktery se odstranil a novy rezonator perfektne pasoval, vubec se nemusela nastavovat trubka, Dynomax ma opravdu tu vyhodu , ze je o hodne delsi , nez co se u nas bezne prodava a tim padem se ani nekonalo nejake silene navyseni hlucnosti, jen kdyz se tomu vice pritne, tak kazdy zpozorni, jinak je to decentne hluboke a samotne K&N sani na felicii spise syci, tak ze to neni jako na honde , kde je ostre rezavy zvuk
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

dynomax píše:
Ritchma píše:Ten rezonátor přišel místo nějakýho tlumiče, nebo tam už ten tlumič nebyl když se tam dával rezonátor? Jde mi o to co udělá rezonátor s autem bez tlumíčů a koncovym průchozim
delalo se to u nas, postup byl takovy, ze jsme nejdrive vymenili koncovy tlumic za pruchozi, vyzkousel se zvuk, ktery nebyl nikterak brutalni, no a potom se daval glasspack od Dynomaxu a to sani K&N, co se tyce toho rezonatoru, sel misto stredoveho tlumice , ktery se odstranil a novy rezonator perfektne pasoval, vubec se nemusela nastavovat trubka, Dynomax ma opravdu tu vyhodu , ze je o hodne delsi , nez co se u nas bezne prodava a tim padem se ani nekonalo nejake silene navyseni hlucnosti, jen kdyz se tomu vice pritne, tak kazdy zpozorni, jinak je to decentne hluboke a samotne K&N sani na felicii spise syci, tak ze to neni jako na honde , kde je ostre rezavy zvuk
no sam bych to nerekl lip 8) :lol: co ten eclips? beres ho ? 8)
Audi Coupe Quattro

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

rozbity je pekne , no uvidime
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA

Mosťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mosťa »

Pěkná práce s dobrým výsledkem. Začíná se mi to líbit čím dál tím víc, na jaře bych s tím měl taky něco provést! 8)
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN

Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Mosťa píše:Pěkná práce s dobrým výsledkem. Začíná se mi to líbit čím dál tím víc, na jaře bych s tím měl taky něco provést! 8)
jj nevahej a di do toho 8)
Audi Coupe Quattro

Postman

Příspěvek od Postman »

Jenom by mě zajímala jedna věc k montáži toho filtru. V původním provedení je přisávaný horký vzduch filtrován spolu s nasávaným studeným přes kruhový filtr v boxu. Nyní je filtrován pouze nasávaný studený vzduch přes hříbek, ale horký jde bez filtrace přímo ke vstřikům. Nebude to působit problémy? Docela by mě to zajímalo, protože toto provedení je velice jednoduché a šel bych také do toho. Dík moc

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

musim uz letet, ale jen k tomu reknu tolik , ze u teto montaze neni treba nic vice delat, motory nejsou moje silna stranka nechavam to na svem mechanikovi, ktrery presne vi co dela , kdyz tak se na to zeptam, ale vim, ze obsah 1.3 ma jednoduche zapojeni a je tam myslim jen teplotni cidlo, ktere tam prave zustalo, u novejsich motoru skodovky treba 1,6 a vys je zapojeni jiz odlisne

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“