spolehlivost AUDI A6 z 1994

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

spolehlivost AUDI A6 z 1994

Příspěvek od OXiDE.cz »

Zajímal by mně Váš názor na AUDI A6 Avant, 2,5TDi z roku 1994
Je to dobrej motor nebo sou s tim problémy?? Hodně uvažuju že si ho pořídim.
Felda forever

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

to je ten 5válec nebo V6? já se v 6tkách moc neorientuju, jezdil sem s A6 2.5TDi quattro, celkem solidní auto, motor 2.5 je celkově nic moc ale myslim že problémovej nebude, jestli chceš vědět víc tak zkus spíš ahc.cz/audiclub, má ji tam Audiboy a určo i spousta dalších takže ti poraděj víc než já
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Fazeey píše:to je ten 5válec nebo V6? já se v 6tkách moc neorientuju, jezdil sem s A6 2.5TDi quattro, celkem solidní auto, motor 2.5 je celkově nic moc ale myslim že problémovej nebude, jestli chceš vědět víc tak zkus spíš ahc.cz/audiclub, má ji tam Audiboy a určo i spousta dalších takže ti poraděj víc než já
je to 5ti válec

nepotřebuju aby to mělo brutální výkon, ale když sešlápnu plyn, tak chci äby to jelo, což se o drobet naložený Felicii 40kW říct nedá. A chci aby to málo žralo a nejlíp aby byl levnej provoz a auto vypadalo drobet reprezentativně.
Felda forever

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

no jesi chceš levnej provoz a aby to málo žralo tak to by bylo asi lepší něco jinýho.. nevim přesně za kolik to jezdí a kolik stojej třeba rozvody, spojka atd ale třeba na 2.5TDi je to docela darda
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“