Rapid?

Moderátoři: Fazeey, tholis

Odpovědět
Smithy

Rapid?

Příspěvek od Smithy »

Jako budouci ridic, za chvili budu delat papiry, uvazuju o nakym aute, jako dobra volba se mi zda Rapid nejspis 136, ma cenu ho kupovat? Skoro zadny vylepsovani by se pozdejc nekonalo, maximalne snizit, kola, pricnej vejfuk, nechci z toho udelat nakej plastovej bastl, chtel bych zachovat puvodni vzhled a trochu ho vylepsit. Nahradni dily si myslim, ze sou za babku a je to vyborny auto pro zacatek. Porizovaci cena neni astronomicka. Mam do Rapida jit? Jo jeste, kdyby mel motor z Fava, tak by to nebylo spatny, napiste neco sem o Rapidovi at mam co cist a o cem snit :oops: , za jakykoliv komentare budu rad. atd,atd.
500 0,9T

Gibon

Příspěvek od Gibon »

Kdybys naspal o tyden drive ... mas co chces. Ted akorat prodavam rapida s motorem z fava. Zachovalej je dost dobře. Fakt supr kára na to že je 87 rok výroby. Prodal jsem zo za 20 papírů ... foto viz inzerát "Prodám Rapida"

Gibon

Příspěvek od Gibon »

Tak Waci, to máš pravdu. Vypadá to skvěle ... máš taky výbornej interiér. Mě tam akorát chybělo dobrý rádio a ty repráky vzadu ...

Gibon

Příspěvek od Gibon »

Přeju hodně štěstí. Já teď prodal toho mýho Rapiďocha. Za 20 papírků ... chci si koupit nějakýho pežůtka 106 nebo oplíka corsu ... nevýš o něčem?

Janek

Příspěvek od Janek »

Pěknej Rapídek za pěknou cenovku. 8)
Škoda Rapid 130
Žádný GARDE!! :)

Smithy

Příspěvek od Smithy »

waci nice rapid, no ze je tam motor z feliny to je jeste lepsi, asi to musi bejt svizna jizda, testoval si maximalku, zrychleni? Za kolik ho prodavas? Bylo by to presne to, co chci. Asi bych chtel jit do rapida, ale az po ridicaku a jestli na neho budu mit prachy. Ale snad budou.
500 0,9T

Smithy

Příspěvek od Smithy »

waci:nemas foto exterieru?

Tady -> http://rapid.jinak.cz/waci.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
500 0,9T

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Tak v tom natunenym stavu vypada hodne dobre. Proc si ho predelaval do serie? Ty kola vypadaj pekne.
500 0,9T

Macca

Příspěvek od Macca »

Jo jo Waciho Rapuš je pěknej, teď už sice míň, ale furt vypadá k světu :)

Waci: Už máš vyhlídlou nějakou Hondici?

Macca

Příspěvek od Macca »

To znám, taky mi teď nějak nevycházej chechtáky..

Globus
Kontaktovat uživatele:

Re: Rapid?

Příspěvek od Globus »

D4rkR34p3r píše:..., uvazuju o nakym aute, jako dobra volba se mi zda Rapid nejspis 136, ma cenu ho kupovat? ...

Jooo, tak todle taky řešim. Jen mě krká otec, kerej mi řek že mi na nějakej "20let starej sráč nepůjčí" ale že mi přidá na pořádný auto. Daewo matiz :lol:.... :cry: :cry: :?
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Tak to radsi Rapida 8) , ale na druhy strane by mel otec bejt rad, ze chces auto za min penez, nez Matiz, kterej je drazsi, nemusel by davat tolik penez.
500 0,9T

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Matfiz fuck ne...to je hroznej krumpl... savle
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Janek

Příspěvek od Janek »

Globus:Není Mazlik jako Mazlik :smich:
Škoda Rapid 130
Žádný GARDE!! :)

Odpovědět