konečně čiré ;o)
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné Bloude, líbí se mi to! MOC!!! 

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiste, ale musim se zastat mych ze nevksuny nikdy nikomu nepripadaly... Jde o princip... Ty Lamakovo jsou super - maji jen ciry prekryti... Horsi jsou ty cockovy a chromovy - muj nazor. Tech co ma Lama si nikdo moc nevsimne a to je dobre...Ritchma píše:čirou nevkusnou dozadu taky nemam rád, ale dopředu bych čirou uvítal, jen je na saxo za nekřesťanský peníze teda pro mě moc velký peníze

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Jo a má černej rameček.Ale jeste vic supr jsou co delaji v polsku na zakazku,bixenony,cirou,cernou,angel Eays,atd,dle libosti,ale za palku.Zemi píše:Jiste, ale musim se zastat mych ze nevksuny nikdy nikomu nepripadaly... Jde o princip... Ty Lamakovo jsou super - maji jen ciry prekryti... Horsi jsou ty cockovy a chromovy - muj nazor. Tech co ma Lama si nikdo moc nevsimne a to je dobre...Ritchma píše:čirou nevkusnou dozadu taky nemam rád, ale dopředu bych čirou uvítal, jen je na saxo za nekřesťanský peníze teda pro mě moc velký peníze

No mě ty chromový čočkový nepřipadaj hnusný. Tady ukázka - mě se to prostě líbí a hlavně - líp to určitě svítí!Zemi píše:Jiste, ale musim se zastat mych ze nevksuny nikdy nikomu nepripadaly... Jde o princip... Ty Lamakovo jsou super - maji jen ciry prekryti... Horsi jsou ty cockovy a chromovy - muj nazor. Tech co ma Lama si nikdo moc nevsimne a to je dobre...Ritchma píše:čirou nevkusnou dozadu taky nemam rád, ale dopředu bych čirou uvítal, jen je na saxo za nekřesťanský peníze teda pro mě moc velký peníze

No je pravda že kdyby nebyly chromový byly by lepší, ale na netu sem ještě nenašel saxo s těma černýma
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mrkni na www.tuningfever.com do sekce citroen a hledej.Ritchma píše:No mě ty chromový čočkový nepřipadaj hnusný. Tady ukázka - mě se to prostě líbí a hlavně - líp to určitě svítí!Zemi píše:Jiste, ale musim se zastat mych ze nevksuny nikdy nikomu nepripadaly... Jde o princip... Ty Lamakovo jsou super - maji jen ciry prekryti... Horsi jsou ty cockovy a chromovy - muj nazor. Tech co ma Lama si nikdo moc nevsimne a to je dobre...Ritchma píše:čirou nevkusnou dozadu taky nemam rád, ale dopředu bych čirou uvítal, jen je na saxo za nekřesťanský peníze teda pro mě moc velký peníze
No je pravda že kdyby nebyly chromový byly by lepší, ale na netu sem ještě nenašel saxo s těma černýma

- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
No mě ty chromový čočkový nepřipadaj hnusný. Tady ukázka - mě se to prostě líbí a hlavně - líp to určitě svítí!Ritchma píše:Zemi píše:Jiste, ale musim se zastat mych ze nevksuny nikdy nikomu nepripadaly... Jde o princip... Ty Lamakovo jsou super - maji jen ciry prekryti... Horsi jsou ty cockovy a chromovy - muj nazor. Tech co ma Lama si nikdo moc nevsimne a to je dobre...Ritchma píše:čirou nevkusnou dozadu taky nemam rád, ale dopředu bych čirou uvítal, jen je na saxo za nekřesťanský peníze teda pro mě moc velký peníze

No je pravda že kdyby nebyly chromový byly by lepší, ale na netu sem ještě nenašel saxo s těma černýma[/quote
Ale ja ty černa s čočkou a angel eyes nasel za 5 minut.
http://cgi.ebay.de/CITROEN-SAXO-SCHEINW ... otohosting
-
- Kontaktovat uživatele:
- Tommy-cupra
Chlapy děkuju 
Zemi: Přesně tak jsem to chtěl... díky čiré a černému rámečku pozměnit trochu vzhled auta... nic extra...
Provo: No kdybys věděl, za kolik byly, tak by sis to rozmyslel ;o)
Tomi: bohužel na xenon nemám... všechno musí jít postupně....

Zemi: Přesně tak jsem to chtěl... díky čiré a černému rámečku pozměnit trochu vzhled auta... nic extra...
Provo: No kdybys věděl, za kolik byly, tak by sis to rozmyslel ;o)
Tomi: bohužel na xenon nemám... všechno musí jít postupně....

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lama. a ti si mi jeste rikal at si te nepreju jestli se ty fotky ukazou na foru
a beze me bys tu mel jen text

takhle to vypada o moc lip

takhle to vypada o moc lip

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4 lama> heeen pufffff..cik..heeeen puffff http://www.corsa-b.de/showroom/co_compact.html#
ty mas svaly (4160 Kc)

ja mam cary (4480 Kc)

a mozna prijde i kouzelnik (7500 Kc)

Buy in progress.......muhehe, jo a bloude>>>neco ti vzadu chybi>>>

ty mas svaly (4160 Kc)

ja mam cary (4480 Kc)

a mozna prijde i kouzelnik (7500 Kc)

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- img00016.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1099 x

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Mike Mad píše:4 lama> heeen pufffff..cik..heeeen puffff http://www.corsa-b.de/showroom/co_compact.html#
ja mam svaly (1650 Kc)
ja mam cary (1650 Kc)
a mozna prijde i kouzelnik (14000 Kc),ale komplet bixenony angel eyes,vybojky,jednotky v cene.

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
r-w> ty co sem daval ja to byt cena za obe...nerikej ze je mas za 1600 obe...todle sou FKcka a ty cocky JOM (bixenon mam za 4800 a ae za 300 kus)
kazdopadne spis nez ty cocky se mi libi ty cerny...po dovoleny se musim rozhodnout...a ty cocky jsou prej smejdy, rozpadaj se
... i kdyz k ty cerny haubne by vypadali lip
lama> nice job
kazdopadne spis nez ty cocky se mi libi ty cerny...po dovoleny se musim rozhodnout...a ty cocky jsou prej smejdy, rozpadaj se

lama> nice job

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Jo mám obě za 1650kčMike Mad píše:r-w> ty co sem daval ja to byt cena za obe...nerikej ze je mas za 1600 obe...todle sou FKcka a ty cocky JOM (bixenon mam za 4800 a ae za 300 kus)
lama> nice job

No jo,ale ale,tyhle jsou kompety a nikdo je mit nebude,pže je v polsku dělaji na prani zakaznika

No pokud je budeš chtit jako ma lama tak ti je dovezu.Ale to zalezi na kursu a na nakladech na cestu.Vždy (+/-) 200kč navic.