Nedá se zabloudit (když jsem tam trefila autem i já ), furt po Strakonický, odbočit na Radotín. Je to nalevo ještě před tím samotným Radotínem, cedule jsou dostatečně dopředu.
tak cca po sesty vyrazim z holesovic (od trznice) a beru eiffela a trhyyho ... pak se presouvame pro misu do prace (parkoviste krematoria strasnice) a odsud pres hostivar po jizni spojce do radotina. Budeme plni, ale kdo jedete autem a mate strach ze netrefite, tak se muzete pridat do vlacku ))
alp píše:tak cca po sesty vyrazim z holesovic (od trznice) a beru eiffela a trhyyho ... pak se presouvame pro misu do prace (parkoviste krematoria strasnice) a odsud pres hostivar po jizni spojce do radotina. Budeme plni, ale kdo jedete autem a mate strach ze netrefite, tak se muzete pridat do vlacku ))
Už mi to psala Misa, dík moc
Cca +- v 6 budu stát u McDonalda u východu z holešovický tržnice
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
alp píše:tak cca po sesty vyrazim z holesovic (od trznice) a beru eiffela a trhyyho ... pak se presouvame pro misu do prace (parkoviste krematoria strasnice) a odsud pres hostivar po jizni spojce do radotina. Budeme plni, ale kdo jedete autem a mate strach ze netrefite, tak se muzete pridat do vlacku ))
jelikoz je cely nabrezi rozkopany, tak by jsi tam cekal tak ctvrt roku, nez by tam nekdo prijel )))
spis projdi celou trznici a pak projdi jatecni ulici az dojdes ke kolejim. Tam je zastavka autobusu (normalne tramvaje) Tusarova ...
jelikoz je cely nabrezi rozkopany, tak by jsi tam cekal tak ctvrt roku, nez by tam nekdo prijel )))
spis projdi celou trznici a pak projdi jatecni ulici az dojdes ke kolejim. Tam je zastavka autobusu (normalne tramvaje) Tusarova ...
Ajoo na to sem zapoměl že je to rozkopaný
Oki tak budu čekat tam na tý zastávce, vim kde to je
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Musím na půl sedmou odvézt rodiče ne václavák takže se asi v těch půl u krematoria nesejdeme...Asi to zkusím najít a pojedu po vlastní ose, aby jste na mě nemuseli čekat....
YANEK píše: takže máme s dordem spích v 18.20 smícháč zastávka 244 tak kdo jede busem může s náma
Možná pojedu s váma... ještě jsem slíbil že se půjdu na rozlučku s jedním maníkem z práce. Tak uvidím... kdyžtak se pak ozvu tobě šéfe )) A kde budete na smícháči v 18:20?