LAK vs. CELKOVY POLEP <pro a proti>
LAK vs. CELKOVY POLEP <pro a proti>
Muze sem nekdo napsat sve klady a zapory celkoveho polepu auta oproti laku,thx 

to bych si tam nedal, z blizka je to myslim dost poznat, navic to urcite hodne bledne a ta cena pod 30tis? nevim ale tys prece rikal jak to chces lakovat do dvoubarevna jenom ten vrsek tak te to vyjde na pet tisic ne? bych teda sel do laku bejt tebou 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- david
- Kontaktovat uživatele:
www.autoskloholesovice.cz
Tady to dělaj,osobně sem tu folii viděl v německu na Mercedesu kde základní lak byla černá metla a přelepený bylo komplet auto do slonovinový kosti (byl to taxikář),takže já osobně se toho vůbec nebojim a dost silně vo tom uvažuju.
Tady to dělaj,osobně sem tu folii viděl v německu na Mercedesu kde základní lak byla černá metla a přelepený bylo komplet auto do slonovinový kosti (byl to taxikář),takže já osobně se toho vůbec nebojim a dost silně vo tom uvažuju.
- david
- Kontaktovat uživatele:
to by mě zajímalo jak bys to jentak chtěl strhnout,já to zkoušel a moc dobře to nešlo.
Výhoda je to hlavně pro firmy který chtěj mít služebáky ve stejný barvě,pro taxikáře a tak.
účel tý folie neni v tom aby si každej nechal místo nastříkání laku polepit auto je to dělaný hlavně pro firmy a tak.
a taky je sakra důležitý aby ten lak přes kterej se to bude dávat byl v hodně dobrym stavu,jinak se při sundavání tý folie poškodí.
Výhoda je to hlavně pro firmy který chtěj mít služebáky ve stejný barvě,pro taxikáře a tak.
účel tý folie neni v tom aby si každej nechal místo nastříkání laku polepit auto je to dělaný hlavně pro firmy a tak.
a taky je sakra důležitý aby ten lak přes kterej se to bude dávat byl v hodně dobrym stavu,jinak se při sundavání tý folie poškodí.
jasne ja bvojbarevnej.Jen jsme se nedavno o tom bavili,tak jsem chtel vedet zda s tim ma nekdo zkusenost.jarda píše:to bych si tam nedal, z blizka je to myslim dost poznat, navic to urcite hodne bledne a ta cena pod 30tis? nevim ale tys prece rikal jak to chces lakovat do dvoubarevna jenom ten vrsek tak te to vyjde na pet tisic ne? bych teda sel do laku bejt tebou
Ohledne toho vyblednuti folie,vybledne to asi tim zpusobem ,jak kdyz ti po case vybledne lak