kolapsik píše:
Jen v centru Brna znám např. 3 místa - na jednom stává pravidelně Maserati 3200 GT!!!!!! , na jednom BMW 6 Coupé!!! , a na jednom Lamborghini Diablo Roadster!!!!
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
amogh píše:kde bydli tu lidi casto pisou, staci si procist sekci praha
to mi povidej,zrovna nedavno jsme se bavili s yankem kde s mladou parkujem,docela jste mi nahnali strach kluci,jsem mimo rep a auto stalo mesic v garazi,ale ted si ho mlada vyndala a jezdim s nim vic jak ze svym,nastesti tam ted nejsou kola,ale stejne mam strach,jedno auto uz mi ukradli,nechci to zazit znova
Zemi píše:Ale smazka takovy auto asi sotva nastartuje a v poho odjede... Mel vubec Bajza zaseklej volant kdyz uz zrejme nemel zadnej alarm?
rek bych ze paka na volantu je nejvetsi lakadlo zlodeju...
znamimu auto takhle ukradli, auto nasli komplet vybrany a volant s nasazenou pakou tam zuslal na holy podlaze...
alarm je alarm a s GSM ci pagerem jeste lepsi
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Zemi píše:Ale smazka takovy auto asi sotva nastartuje a v poho odjede... Mel vubec Bajza zaseklej volant kdyz uz zrejme nemel zadnej alarm?
rek bych ze paka na volantu je nejvetsi lakadlo zlodeju...
znamimu auto takhle ukradli, auto nasli komplet vybrany a volant s nasazenou pakou tam zuslal na holy podlaze...
alarm je alarm a s GSM ci pagerem jeste lepsi
Takže vyčórovali mi z SXa co mohli ale to nejdůležitější tam zůstalo... Sebrali kola, komplet audio a nedělali si servítky s jeho vyndaváním, všechny věci z kufru a už mi není vůbec jasný proč vzali i koženou bundu po dědovi.... a ta mě mrzí asi ze všeho nejvíc, poviná výbava, baterka atd.. vše je v čoudu. Šoupli ho někam do pole mezi bolševníky... Jel jsem tam s odtahovkou co měla ruku na popuh, řidič pěkně držkoval a já trpěl když jme Sxo nakládali... a 6500 za odtah mě taky nepotěšilo. Jinak šli po celým autě páč místo mejch značek byly kradený značky z nějaký žlutý S13 co mi uradli ten samej den Jenom měli peška ty šmejdi protože večer než mi S13 čórli jsem měl v nádrži skoro sucho... bejt tam toho víc tak to dopadlo hůř
To s*ru co se tady děje.. ještě že mam téměř sériovku ze který neni moc co ukrást, až na rádio a to už mi ukradli.. a kola(asi jen troje v ČR) na kterejch mam tři různý bezpečáky takže doufam že až někdy někoho napadne si je vzít,tak je pořádně poškrabou, zmrví a zkur*í si prsty. Mam je pojištěný takže si pak koupim zase něco lepšího. Zatim asi nic lepšího než pojistit si auto proti krádeži neni.. po tý krádeži rádia se mi to nakonec i vyplatilo.. radim všem pojistit si auto proti krádeži.
hmm, takze minuly tyden v utery z Vrsovic zmizela bez stopy Mazda MX3 1.8 V6 černá celá se střibrnými plasty, alu kola cyber 16, snizena, rozšířená, nové zadní světla nové čalounění autosedaček černo-stříbrné.
motor po GO.
Fakt pěkná....
nevim, je to už podruhý co mi někdo ukradl auto.
Mrknu se sem jestli jste něco neviděli...díky
V praze se krade hrozne moc..... i v Brne + vsechny velky mesta.... me nastesti nikdo nic zatim neukradl... ale v ulici bydli jedna corka..... minule mi jeden kamos rikal ze slohnul nekde golfa III... srac jeden..... vzdycky kdyz de kolem myho auta tak cumi dovnitr na radio a na ovaly...... nevim, snad si to nedovoli ukradst.... ale sem proste nejistej, videt nekoho jak do toho leze tak bych ho snad prizabil, a pustil na nej psa.
Jedina obrana je nechavat kary na hlidanejch parkovistich.... ale: kdo to ma platit,,, a taky vsude nejsou. Garaz taky moc nepomuze..... neni problem ji vypacit. Obrana neexistuje. Vyhoda malomesta je ze se tu tolik nekrade, za vratama mame psa a ten kdyz nekdo prudi u auta hned vylitne..... a zacne delat kraval. Ale fakt me to stve, mit peknou karu, pak si te na srazu nekdo vyhlidne a vyhledaj si te..... a je to konecna. Nerad bych dopadnul jako Bajza.... ale hlavne ze se naslo.
Za tohle bych sekal zlodejum prsty!!!!
i.m.a.c píše:rekl bych ze i boticka to docela jisti
boticku sundas jak hovno - mám to vyzkoušený
ja se snad vyseru na MP3 a necham si radio na kazety, to snad nikdo neukradne
S13 je mi lito, zrovna po nejaky pokoukavam