david píše:Nevíte někdo jestli nejsou nějaký stránky poláků kdce by byli třeba světla,kola, árazníky a takový věci?
Co sem slyšel tak je tam dost levno.
Jestli se chces tak se muzem dohodnout osobne,vim ze pracujes na limuzsky v renaultu,jsme tam casti zakaznici,tak se muzu nekdy stavit.
david píše:Nevíte někdo jestli nejsou nějaký stránky poláků kdce by byli třeba světla,kola, árazníky a takový věci?
Jestli se chces tak se muzem dohodnout osobne,vim ze pracujes na limuzsky v renaultu,jsme tam casti zakaznici,tak se muzu nekdy stavit.
ale,to se to nějak rozšířilo,nejseš náhodou ten týpek se Spiderem.
ale,to se to nějak rozšířilo,nejseš náhodou ten týpek se Spiderem.
nekoukal ses mi, na kolik vyjdou ty GII svetla v kourovem provedeni at uz s krizem nebo bez??
Nejak sem si na tebe nevzpomel,dokud to neni zakazka tak sem sklerotickej,ale uz mam druhou zakazku na tyhle svetla.
Tak koukej zjistit nejlevnejsi cenovku a dej vedet. Mam sice napjaty rozpocet, ale rad bych je. Jeste si rikal, ze by se daly sehnat napodzim na VW srazu. Pliiiis napis si veeeeeeeeeeeeeeeelkou pripominku.
nekoukal ses mi, na kolik vyjdou ty GII svetla v kourovem provedeni at uz s krizem nebo bez??
Nejak sem si na tebe nevzpomel,dokud to neni zakazka tak sem sklerotickej,ale uz mam druhou zakazku na tyhle svetla.
Tak koukej zjistit nejlevnejsi cenovku a dej vedet. Mam sice napjaty rozpocet, ale rad bych je. Jeste si rikal, ze by se daly sehnat napodzim na VW srazu. Pliiiis napis si veeeeeeeeeeeeeeeelkou pripominku.
nechci tě otravovat,ale schánim podobný světla na megane coupé phase I. vlastně cokoliv na megana(pření nárazník a vlastně i zadní )
tak kdybys měl čas tak se ozvi)
alt píše:nechci tě otravovat,ale schánim podobný světla na megane coupé phase I. vlastně cokoliv na megana(pření nárazník a vlastně i zadní )
tak kdybys měl čas tak se ozvi)
Predni angel eyes jsou drahy a predni ci zadni naraznik na to m se muzem dohodnout,na nejakou zakazkovou vyrobu.Ale tak nejdriv za 1-2 měsice,ted mam 3 auta. A jaka by byla zhruba predstava?
tady právě na megoše dělaji jen jeden typ předního nárazníku za 3900kč a jeden kluk se mi kasal,že v polsku ten samej sežene o třetinu levněji..
je to prostě kopie... tak je otázka jestli si ho tady koupit za tu cenu nebo sou fakt v polsku takhle levný
já nikam nespěchám....
Anonymous píše:tady právě na megoše dělaji jen jeden typ předního nárazníku za 3900kč a jeden kluk se mi kasal,že v polsku ten samej sežene o třetinu levněji..
je to prostě kopie... tak je otázka jestli si ho tady koupit za tu cenu nebo sou fakt v polsku takhle levný
já nikam nespěchám....
řeknu to takhle,od ty firmy co kupuju ja tak na coupatko moc veci nemaj,ale spis bych se s tebou dohodl osobne udelat neco podle sebe.Individual.Do 2500 z naraznik by jsme se mohli vejit.