Čauki tuneři chci si na fávu snížit předek tím zě uříznu kousek pružin.
Jestli s tím máte někdo zkušenosti. Plusi a mínusi.
A hlavně okolik otáček
díkec
http://www.hpsporting.cz/ ja budu kupovat od tehle firmy na felicii slysel sem dobre ohlasy cena na felicii (cely podvozek) je kolem 9300 bez postovneho nebo 9 200 bez postovneho
já už myslel že si dělá dynomax srandu a pak koukám že máš jenom stejnej avatar Na to řezání se fakt vyser a kup minimalne pruziny a pokud budes mit na komplet podvozek tak di do nej
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Kámoš koumák si na 120 uřízl fričkou ve předu pružiny a teď se divý jaktože se mu sjíždí pneu a při nějaké nerovnosti na silnici mu auto děsně skáče.Ani na geometrii to nevyřešily a pneu se sjíždí vesele dál
Řezat , sportovní pružiny , podvozek od HP Nechal sem si udělat pružky na zakázku a mam s tim akorát problémy . Takže být Tebou ušetřim si radši na ten podvozek od HPčka.
Btw, pokud sem si objednal ty pružiny se snížením -35 mm, tak těch -35 mm je snížení světlý výšky auta nebo o kolik je kratší ta pružina. Už sem po těch dnešních telefonátech kvůli těm pružinám tak zblblej, že bych snad i uvěřil čemukoli
Škoda Favorit 135 LS - minulost Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
jedine celej podvozek obcas se v TM atd najde nejakej jetej trak se pokoukej,.. ale jestli riznes pruziny tak ses opravdu,. ehm prasatko nehlede na to ze tu pruzinu ohrejes... a pak ti muze u prasknout... radsi kup alepson ty sportovni.....
Ja se priznam na svojem facku sem pruziny riznul o jednu otacku nemel sem penize na sportovni,a taky se m to snizoval tak ze sem spustil o trochu niz tlumic v te objimce kde drzi. nez sem ale nasetril na sportovni pruziny auto sem musel prodat
OKA Tuneře řezat je to fakt pičovina seru nato. ale nové aspon pružiny na fávo stojí stejné prachy jak třeba na BMW tak to raději něco ušetřím a něco půjčím a koupím si jiné auto
Haccek
Co s tím řezáním všichni mají?Dnes se u mě stavil kámoš s Rapidem a hned na mě "vyndáš a uřízneš mě pružiny"?
kua tak jsem mu to rozmluvil a ještě chtěl sundat přední nárazník tak jsem povolil jeden šroub a ten druhý byl naštěstí strhlý takže se sundávání nárazníku nekonalo.uff