Hybridní turbo...
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Hybridní turbo...
Co tenhle termín znamená????Domnívám se dobře,že třeba vejfuková část je z jiného tipu než kompresorová??Třeba T3/T4...To by se mi docela líbilo,no uvidíme...Musim hlavně zjistit,jaký přesně tip T3 mám a zjistit jeho kompresorovou mapu a podle toho a hlavně po poradě s někym kdo se vyzná víc zkusit vymyslet co použít většího....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Re: Hybridní turbo...
AnoKrosmen píše:Co tenhle termín znamená????Domnívám se dobře,že třeba vejfuková část je z jiného tipu než kompresorová??Třeba T3/T4...

IQ stylingem nenahradis.
děkuji za potvrzení mé domněnky...
Ještě taková úvaha,pokud zachovám výfukovou část T3 a přidám kompresorovou T4(už vím,že to označení pod sebou skrývá mnoho různých velikostí a modifikací....)
Jinak-pokud zachovám výfukovou turbínu a zvětším kompresorovou jak je to s náběhem turba?
Ještě taková úvaha,pokud zachovám výfukovou část T3 a přidám kompresorovou T4(už vím,že to označení pod sebou skrývá mnoho různých velikostí a modifikací....)
Jinak-pokud zachovám výfukovou turbínu a zvětším kompresorovou jak je to s náběhem turba?

krosmen motorsport .....
-
- Kontaktovat uživatele:
Abych řek pravdu moc se v tipech a rozmněrech dmychadel neorientuju ale pokud to budu brát vážně,tak mi asi nic jinýho nezbyde,ale musim vyřešit řízení a kontrolu chodu motoru a pak teprve až budu vědět co a jak funguje,tak budu pokračovat dál.... 

krosmen motorsport .....