UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

no cupru r v sedivy se spatne hleda,ale cupra r ve zluty je bomba,ja bych nevahal a sel do ni,je to jiny svezeni nez chcipla rs,priste si udelej to pripojisteni od carlife at mas klidny spani
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Ja ti opravdu verim ze ta cupra r je bomba... ale asi do ni nepujdu, je to na me moc napadny auto ale hlavne mi to bude zrat 15l a to pri cene 35 za litr uz je na povazenou... mam jeste casu dost treba si to rozmyslim ale zatim ne... stale uvazuju o ty ibize... to je taky krasavice... a asi to pojede hodne slusne! A tvrdost je jen kuprospechu! Mimochodem ta oktavka RS jede pekne! Na trojku 170km/h! To moc aut neumi...=))

Tommy-cupra

octavku rs bych nechtel,je to hezky auto,ale jejich moc,radsi tu ibizu cupru,sice stoji 600tis ale je to narez
SEAT LEON CUPRA

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Čau kluci, tak už se kradou i Leoni? :cry: :cry:

No snad Ti pojišťovna uhradí dost, abysis pořídil něco novýho. Ibiza Cupra R je super, jezdil jsem tou v naftě a musim říct, že to byl dobrej adrenalín! 8) Když mě pořád ten Leon přijde jako větší auto a líbí se mi víc :) Leon Cupra R je super, dokonce jsem o něm nedávno uvažoval a šel bych do něj, kdybych nemusel platit ostatní věci než auto :)

Přeju hodně štěstí ať se najde! No je divný, jak Ti ho ukradli hned pár dní po koupi, ale to už tu kluci psali.

Tommy, co je za připojištění Carlife?
Chudy

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Tommy, už jsem to našel na netu. Je to na nový auta (teda do 30 dnů od koupě), takže pro mě nic, ale je dobrý to vědět :wink:
Chudy

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

tojebordel píše:i doklady? tak to je pruser
souhlas, doklady v autě nechá jen trouba
Audi 80 cabrio

merovingian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merovingian »

Bosss píše:ted jezdim ochcavkou RS a zere mi to kolem 9l a prej mam pocitat tak o 2l vic... to se mi nak nechce... jeste uvidim ale je to pro me moc napadny auto...
ta vase oktavka RS je podle mne uplne nejlepsi...uz takova high-class...i kdyz leon byl dost sladkej :cry:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jakej byl rok výroby toho Leonu Bossi?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Rudi píše:jakej byl rok výroby toho Leonu Bossi?
Bosss píše:Nechci Cupru, ale dik za nabidku. Puvodne jsem ji chtel, ale vyrabela se jen do prelomu 2002/03 a to je moc stary... tohle bylo 2/04 takze skoro novy. Koupim stejny, ikdyz ted dost uvazuju o Cupre R, protoze cennove to neni skoro rozdil a auto to bude asi hodne dobry.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Bosss

Příspěvek od Bosss »

jj bylo to 02/04

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Ukradene auto i s dokladami to je fakt mazec.Pokud tam jsou doklady,tak si myslim,zeautak bude nadale jezdit a nepujde na dily.A taky treba se chtel nejaky c-r--k jenom nekam svezt.
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Tommy-cupra

jaryn ty mas taky leona ?
SEAT LEON CUPRA

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Re: UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600

Příspěvek od leon4x4 »

Bosss píše:Ukradli mi mojeho miláčka... měl jsem ho 12 dní... :cry: prosím podívejte se tohle auto se v davu jen tak neztratí... měl samolepku černýho bejka pod levim zadnim svetlem, zlomenou pravou cast predniho spojleru... barva ŠEDÁ PORSCHE! Jinak plná výbava, vyhřejvaný sedačky, malá navigace, cd changer, climatronic...!! 17ky elektrony orig. Cupra..! Ukradli ho v Ústí nad Labem na Severní Terase!!
Tak se zeptej předchozího majitele a prodejce kolik měli v záloze klíčků :?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Tommy-cupra

ja treba mam taky jeden klic jenom,a to jsem to kupoval primo od porsche budejovice a ty meli auto od importera,dali mi jeden klic s dalkacem a pak takovej ten klic jak na ibizu 1.2 bez dalkace,nevim vubec kdo ma ten dalsi s dalkou,kdyz by se mi posrala ta moje jsem v prdeli
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

kdyby se nekdo chtel jenom svest tak uz se to auto snad naslo... a ono to doufam nebude takova sranda tim odjet! Jinak sem tam nechal jenom malej techničák takže všechny ostatní doklady mam... Podle znamyho pojistovaka je to vsem uplne jedno ze tam byly papiry... slo mi hlavne o to aby mi nesrazily treba pulku pojistky... to by me docela vzalo! Prej to vubec nevadi i kdybych tam mel velkej techničák... Mel sem taky jeden klic s dalkacem a druhej stejnej bez dalkace... nejhorsi je ted ten mesic cekani na vyjadreni policajtu... =((

Tommy-cupra

mesic jo,to se ti taky muze stat jako me kdyz mi ukradli tri mesice starou fabii rs,nekam to zasantrocili a cekal jsem od 2.2 az do konce kvetna,jinak jsi jim vubec nemel rikat ze jsi tam nechal technicak. Premyslim ze si prepojistim auto,fabii jsem mel suprove,ale leon je asi jen na 550,musim se na to mrknout az budu v cechach.
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Musel jsem jim rict ze nemam technicak kdyz sme to sepisovali na bengarne tak chteli doklady...

Tommy-cupra

to jsi udelal dobre
SEAT LEON CUPRA

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Tommy-cupra píše:ja treba mam taky jeden klic jenom,a to jsem to kupoval primo od porsche budejovice a ty meli auto od importera,dali mi jeden klic s dalkacem a pak takovej ten klic jak na ibizu 1.2 bez dalkace,nevim vubec kdo ma ten dalsi s dalkou,kdyz by se mi posrala ta moje jsem v prdeli
To je ale normální - my taky dostali ke cordobě jeden klíč s dálkáčem a jeden obyč a to byla nová... U VW seš rád za čelní slo a pátej kvalt, asi tak :lol:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Tommy-cupra

pockej ale nekdo musi mit ten treti,teda druhej dalkac,co s tim mam delat az se mi vysere,kdyz to otevru klicem zacne to jecet,stejne mam zamky uz vyndany,musi to mit na leasingovce,musim se jich poptat
SEAT LEON CUPRA

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Tommy-cupra píše:pockej ale nekdo musi mit ten treti,teda druhej dalkac,co s tim mam delat az se mi vysere,kdyz to otevru klicem zacne to jecet,stejne mam zamky uz vyndany,musi to mit na leasingovce,musim se jich poptat
Tak jsem se ptal všech známejch co mají Leony a všichni mají jen jeden dálkáč a druhej obyč (většina neni na leasing). Až se dostanu do servisu, tak se poptám...

Když se ti vysere dálkáč, tak to máš blbý. Mě se to stalo u Ibizy. Musel jsem otevřít tím druhým a deaktivovat alarm prostřednictvím skrytého tlačítka. Pak jsem si hned dokoupil dálkový k alarmu a bylo. Teďka otevírám protstřednictvím pageru. Jednou mi došly v něm baterky a naštěstí jsem měl doma náhradní. Ale jinak bych zase alarm deaktivoval....
Chudy

Tommy-cupra

fakt je jen jeden jo,no tak to musim taky poresit teda,urcite uz budou potreba novy baterky,stejne si chci nechat udelat vystrelovaci klice,nechapu proc je leoni nemaj,ma je jen cupra r
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

ty vystrelovaci klice sou uplne debilni...!!! fakt jo ja bych si je nedelal... mam je u oktavky a mama u golfa a maximalni nespokojenost! 1. sou velky 2.to zavirani je debilni pac ses pak linej to zavirat a trci ti to v kapse 3. cudliky sou hodne citlivy takze kdyz treba startujes tak se porad v aute zamykas a odemykas.... hruza ver mi! byl sem stastnej za ten klic co byl k leonkovi...

Tommy-cupra

ja uz je mel kdyz jsem mel fabku rs,by jsem s nima spokojenej,me vyhovujou,ten co mam ted me sere,radsi mam kapse vystrelovak nez klasickej klic
SEAT LEON CUPRA

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Ja mam taky 1+1 klic.I vsichni okolo,co maji leona to maji taky tak.I kdyz to maji primo z autosalonu.

jaryn72

Příspěvek od jaryn72 »

Tommy se ptal,zda mam leona.Tak mam.

Tommy-cupra

to je pelne debilni s tema klicema co
SEAT LEON CUPRA

jaryn72

Příspěvek od jaryn72 »

Ja s klicema zatim nemel problemy,ale asi to je pruser,kdyz ztratis ten s dalkou.Ja je spise nekde zapomenu.

Tommy-cupra

ja nechavam porad nekde,u mckace u kasy,na benzince,v restauraci a jdu normalne pryc,nastesti pritelkyne uz me hlida.
SEAT LEON CUPRA

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Už by toho OT stačilo ne?
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“