UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600
- Tommy-cupra
Ja ti opravdu verim ze ta cupra r je bomba... ale asi do ni nepujdu, je to na me moc napadny auto ale hlavne mi to bude zrat 15l a to pri cene 35 za litr uz je na povazenou... mam jeste casu dost treba si to rozmyslim ale zatim ne... stale uvazuju o ty ibize... to je taky krasavice... a asi to pojede hodne slusne! A tvrdost je jen kuprospechu! Mimochodem ta oktavka RS jede pekne! Na trojku 170km/h! To moc aut neumi...=))
- Tommy-cupra
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Čau kluci, tak už se kradou i Leoni?
No snad Ti pojišťovna uhradí dost, abysis pořídil něco novýho. Ibiza Cupra R je super, jezdil jsem tou v naftě a musim říct, že to byl dobrej adrenalín!
Když mě pořád ten Leon přijde jako větší auto a líbí se mi víc
Leon Cupra R je super, dokonce jsem o něm nedávno uvažoval a šel bych do něj, kdybych nemusel platit ostatní věci než auto 
Přeju hodně štěstí ať se najde! No je divný, jak Ti ho ukradli hned pár dní po koupi, ale to už tu kluci psali.
Tommy, co je za připojištění Carlife?

No snad Ti pojišťovna uhradí dost, abysis pořídil něco novýho. Ibiza Cupra R je super, jezdil jsem tou v naftě a musim říct, že to byl dobrej adrenalín!

Přeju hodně štěstí ať se najde! No je divný, jak Ti ho ukradli hned pár dní po koupi, ale to už tu kluci psali.
Tommy, co je za připojištění Carlife?
Chudy
- merovingian
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi píše:jakej byl rok výroby toho Leonu Bossi?
Bosss píše:Nechci Cupru, ale dik za nabidku. Puvodne jsem ji chtel, ale vyrabela se jen do prelomu 2002/03 a to je moc stary... tohle bylo 2/04 takze skoro novy. Koupim stejny, ikdyz ted dost uvazuju o Cupre R, protoze cennove to neni skoro rozdil a auto to bude asi hodne dobry.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Tommy-cupra
Re: UKRADENO - SEAT LEON TOP-SPORT 3U3 3600
Tak se zeptej předchozího majitele a prodejce kolik měli v záloze klíčkůBosss píše:Ukradli mi mojeho miláčka... měl jsem ho 12 dní...prosím podívejte se tohle auto se v davu jen tak neztratí... měl samolepku černýho bejka pod levim zadnim svetlem, zlomenou pravou cast predniho spojleru... barva ŠEDÁ PORSCHE! Jinak plná výbava, vyhřejvaný sedačky, malá navigace, cd changer, climatronic...!! 17ky elektrony orig. Cupra..! Ukradli ho v Ústí nad Labem na Severní Terase!!

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tommy-cupra
kdyby se nekdo chtel jenom svest tak uz se to auto snad naslo... a ono to doufam nebude takova sranda tim odjet! Jinak sem tam nechal jenom malej techničák takže všechny ostatní doklady mam... Podle znamyho pojistovaka je to vsem uplne jedno ze tam byly papiry... slo mi hlavne o to aby mi nesrazily treba pulku pojistky... to by me docela vzalo! Prej to vubec nevadi i kdybych tam mel velkej techničák... Mel sem taky jeden klic s dalkacem a druhej stejnej bez dalkace... nejhorsi je ted ten mesic cekani na vyjadreni policajtu... =((
- Tommy-cupra
mesic jo,to se ti taky muze stat jako me kdyz mi ukradli tri mesice starou fabii rs,nekam to zasantrocili a cekal jsem od 2.2 az do konce kvetna,jinak jsi jim vubec nemel rikat ze jsi tam nechal technicak. Premyslim ze si prepojistim auto,fabii jsem mel suprove,ale leon je asi jen na 550,musim se na to mrknout az budu v cechach.
SEAT LEON CUPRA
- Tommy-cupra
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je ale normální - my taky dostali ke cordobě jeden klíč s dálkáčem a jeden obyč a to byla nová... U VW seš rád za čelní slo a pátej kvalt, asi takTommy-cupra píše:ja treba mam taky jeden klic jenom,a to jsem to kupoval primo od porsche budejovice a ty meli auto od importera,dali mi jeden klic s dalkacem a pak takovej ten klic jak na ibizu 1.2 bez dalkace,nevim vubec kdo ma ten dalsi s dalkou,kdyz by se mi posrala ta moje jsem v prdeli

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Tommy-cupra
- Chudy
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se ptal všech známejch co mají Leony a všichni mají jen jeden dálkáč a druhej obyč (většina neni na leasing). Až se dostanu do servisu, tak se poptám...Tommy-cupra píše:pockej ale nekdo musi mit ten treti,teda druhej dalkac,co s tim mam delat az se mi vysere,kdyz to otevru klicem zacne to jecet,stejne mam zamky uz vyndany,musi to mit na leasingovce,musim se jich poptat
Když se ti vysere dálkáč, tak to máš blbý. Mě se to stalo u Ibizy. Musel jsem otevřít tím druhým a deaktivovat alarm prostřednictvím skrytého tlačítka. Pak jsem si hned dokoupil dálkový k alarmu a bylo. Teďka otevírám protstřednictvím pageru. Jednou mi došly v něm baterky a naštěstí jsem měl doma náhradní. Ale jinak bych zase alarm deaktivoval....
Chudy
- Tommy-cupra
ty vystrelovaci klice sou uplne debilni...!!! fakt jo ja bych si je nedelal... mam je u oktavky a mama u golfa a maximalni nespokojenost! 1. sou velky 2.to zavirani je debilni pac ses pak linej to zavirat a trci ti to v kapse 3. cudliky sou hodne citlivy takze kdyz treba startujes tak se porad v aute zamykas a odemykas.... hruza ver mi! byl sem stastnej za ten klic co byl k leonkovi...
- Tommy-cupra
- Tommy-cupra
- Tommy-cupra