Jo a nárazníky nejsou v laku proto, protože tam příjdou nějaký jiný zakázkově dělaný.......
Jak se líbí tohle fávo podruhé.....
Jak se líbí tohle fávo podruhé.....
Tak je to nějakej ten pátek co sem tohle téma zakládal a moc lidí si to už asi pamatovat nebude. Od tý doby proběh docela radikální upgrade - tak co myslíte zatim? (hotový sou jemon boky, teď ještě příjde na řadu předek a zadek).

Jo a nárazníky nejsou v laku proto, protože tam příjdou nějaký jiný zakázkově dělaný.......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Jinak fotky sem si půjčil tady, tak se omlouvám jestli to vadí - http://www.tau-racing.com/ Na fotce je i značka, tak je jasný kdo je autor....
Function > Form
Function > Form
Snad to neni tajný, ale kapota se bude lehce zamračovat, původní přední světla se vybrousí a příjdou tam xenony, zahladí se kapota (aby tam nebyly ty prolisy) a příjdou tam ještě jiný nárazníku. V interiéru je jedna skořepina cobra přečalnouněná do jiný barvy a ještě tam příjde jedna stejná a 3bodový pásy
Function > Form
Function > Form
moc pekne, snad to nepokazi nejakejma prisernejam naraznikama, ta kapota mne napadla hned pri prvnim pohledu ty mracitka jsou prasacky, pak hod fotky jak to bude vypadat, a co v tom ma za motor? ma tam nejakej chiptjunink jo nebo je tam ta nalepka gx jen tak?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Motor nevim, ale mysilm že od série nebude daleko, ale špatně to nejede. Mračítka už sou tam dlouho. Nárazníky si mysilm že budou dost dobrý, majitel neni magor a má pro tohle cit. Jo a pod tou spzkou to GX tuning má proto, protože je zprostředkovatel, takže jakási reklama. Navíc tohle fávo a chip asi těžkojarda píše:moc pekne, snad to nepokazi nejakejma prisernejam naraznikama, ta kapota mne napadla hned pri prvnim pohledu ty mracitka jsou prasacky, pak hod fotky jak to bude vypadat, a co v tom ma za motor? ma tam nejakej chiptjunink jo nebo je tam ta nalepka gx jen tak?

Function > Form
Function > Form
Very nice, jsem zvedavej na ty narazniky! Ani s origo to ale nevypada spatne! 

Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
Jo sem si splet gx a bitpower. Gx od nich má dojem tlumiče nebo tak něcojarda píše:moc pekne, snad to nepokazi nejakejma prisernejam naraznikama, ta kapota mne napadla hned pri prvnim pohledu ty mracitka jsou prasacky, pak hod fotky jak to bude vypadat, a co v tom ma za motor? ma tam nejakej chiptjunink jo nebo je tam ta nalepka gx jen tak?
Function > Form
Function > Form
-
hezký autíčko. Ale když sem viděl zblízka na Křivonosce tohle tak vážně čuměl (do tý doby sem to viděl je na fotkách). Tohle fako je u mě špička, a nejen mezi škodovkama.

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to je jakuba presne tohle jsem myslel jen sem byl linej sem davat fotosGeorgeos píše:hezký autíčko. Ale když sem viděl zblízka na Křivonosce tohle tak vážně čuměl (do tý doby sem to viděl je na fotkách). Tohle fako je u mě špička, a nejen mezi škodovkama.

je to proste pecka...ale tusim ze bude k mani

Mam pro tebe dobrou zprávu. Na srazy je tam malej modrej neon a do normálního provozu tam má normální žárovky bílý. Spokojen?tom2racekiller píše:Výborně.Laconi píše:Moc pěkný, fakt![]()
Za chvíli sem přijde tom2racekiller a oznámí nám že tam chybí kliky dveří protože my to bez něj nevidíme![]()
A taky na RZ to svítí nějak modře... too je nepovolené a navíc se jedná o tuzingovou úpravu.
Function > Form
Function > Form
-
Aha.Ritchma píše:Mam pro tebe dobrou zprávu. Na srazy je tam malej modrej neon a do normálního provozu tam má normální žárovky bílý. Spokojen?tom2racekiller píše:Výborně.![]()
A taky na RZ to svítí nějak modře... too je nepovolené a navíc se jedná o tuzingovou úpravu.
Takže tam je nějaké to nepovolené osvětlení, ale současně i to předepsané.
Pokud se toho nikdo nevšimne, pak se nic neděje.
Nicméně tam je i tak nepovolená úprava.

No prostě jede normálně, SPZ svítí bíle jak má, přijede na sraz, zapne se modrej neonek a svítí se modře. Je to jen na efekt na srazytom2racekiller píše:Aha.Ritchma píše:Mam pro tebe dobrou zprávu. Na srazy je tam malej modrej neon a do normálního provozu tam má normální žárovky bílý. Spokojen?tom2racekiller píše:Výborně.![]()
Takže tam je nějaké to nepovolené osvětlení, ale současně i to předepsané.
Pokud se toho nikdo nevšimne, pak se nic neděje.
Nicméně tam je i tak nepovolená úprava.
Function > Form
Function > Form
-
jsi hlavně debil odkud máš slovo tuzing?jediný tvůj životní tuning byl v mládí když tě matka přesedlala z nočníku na záchod to bylo panečku že? a taky je to tuzing tak buď vklidu zajdi na tuning sraz ať tě klepne pepka a bude tu klidtom2racekiller píše:Jasný.Ritchma píše: No prostě jede normálně, SPZ svítí bíle jak má, přijede na sraz, zapne se modrej neonek a svítí se modře. Je to jen na efekt na srazy
Stejně je to nehomologo....![]()
--------------------------------------
Jen připomenu, že jsem antituzér....
-
Amanzes píše:jsi hlavně debil odkud máš slovo tuzing?jediný tvůj životní tuning byl v mládí když tě matka přesedlala z nočníku na záchod to bylo panečku že? a taky je to tuzing tak buď vklidu zajdi na tuning sraz ať tě klepne pepka a bude tu klidtom2racekiller píše:Jasný.Ritchma píše: No prostě jede normálně, SPZ svítí bíle jak má, přijede na sraz, zapne se modrej neonek a svítí se modře. Je to jen na efekt na srazy
Stejně je to nehomologo....![]()
--------------------------------------
Jen připomenu, že jsem antituzér....

SZ!