Cuká Probe

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Klasik

Cuká Probe

Příspěvek od Klasik »

Podařilo se mi uvařit Probe a od tý doby hrozně při jízdě cuká - rád bych věděl co všechno to může zapříčiňovat. Před uvařenim se to nestávalo, takže vliv teploty. A zajímal by mě i důvod proč to dělá. Zatím mám podezdření na svíčky a kabely, těsnění pod hlavou, zanesenej kat. protože po startu to hrozně hulilo, ale přestalo to. Co bych si nepřál aby to bylo je přidřená klika. Olej to vypadá že nežere, takže pístní kroužky snad ne. Každopádně ho vezu do servisu, ale zajímají mě vaše rady. 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Možná jedeš jen na 5 válců, což by mohlo být to těsnění nebo prasklá hlava. Mohlo by to vysvětlovat i to hulení - podle toho co se dostalo do vejfuku, jestli to bylo palivo (černej kouř) nebo olej (modrej kouř, těsnění v tahu) nebo voda (bílej kouř, prasklá hlava, těsnění). No uvidíš po "diagnostice".
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Klasik

Příspěvek od Klasik »

No nepotěšil si mě, ale teď už to nehulí a od vyšších otáček to necuká, jen při nižších a až když je auto zahřátý, studený jede OK. Jo a taky kolísaj volnoběžný otáčky a občas to chcípne. :roll: Jo a myslim, že to byl černej kouř. :?

Klasik

Příspěvek od Klasik »

Problém vyřešen, jednalo se o spálené kabely a svíčky, motor jel na 4-5 válců. Teď už jezdí jako drak. :) Velké poděkování směřuje do servisu K-Car-Centrum. 8) :)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“