Vim ze se to tu uz probiralo ale nikde sem nenasel na netu jak na to...jde mi o to kdyz kvuli 12V napajite na diodu odpor da se ta didoda pak nejak dostat do te patice misto male zarovky? ja ocas si dneska koupil najivne ty male modre zarovicky co se prodavaj za 9kc kus misto tech bilejch a dal sem to do tech patic a pristrojovka ani nesvitila jak jsou slaboucke no za pokus zo stalo,chtel sem holt nejlevnejci reseni a ono nic ....diody uz mam jen me jde o to jestli tam pak jdou do tech patic nejak nasadit..dik moc
micro-tuner píše:pude to ale budes si muset koupit diody do patic!! Stojej asi tak 70kc a maj je vsude!!! teda aspon myslim
covece tak to nevim u nas maj ve specializovanym obchode jen jeden druh diod a to jsou ty klasicky s dvema nozickama dlouhejma(pak se lisej jen svitivosti a barvou atd) a stoji kolem 70 kc...tak ty sem myslel jak tam dostat..
micro-tuner píše:pude to ale budes si muset koupit diody do patic!! Stojej asi tak 70kc a maj je vsude!!! teda aspon myslim
covece tak to nevim u nas maj ve specializovanym obchode jen jeden druh diod a to jsou ty klasicky s dvema nozickama dlouhejma(pak se lisej jen svitivosti a barvou atd) a stoji kolem 70 kc...tak ty sem myslel jak tam dostat..
Se to řešilo u žárovek taky tak, že se vzala prasklá žárovka, vyplátilo se sklo a nechala se jen patice a do té se zapájela dioda s předřadným odporem. Horší to je u celoskleněných žárovek, který nemaj ten kovovej spodek.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Se to řešilo u žárovek taky tak, že se vzala prasklá žárovka, vyplátilo se sklo a nechala se jen patice a do té se zapájela dioda s předřadným odporem. Horší to je u celoskleněných žárovek, který nemaj ten kovovej spodek.
No prave a ty zarovky bez toho kovoveho spodku mam ja
tak sem to zkousel a nechapu jak do tech malejch sklenenejch zarovek narvat ty diody.ustipl sem vrsek a to tam proste dostat nejde .porad tam zustanou spodky dratu a napajet to na to i s odporem mi prijde jako nemozny.asi si koupim ty hotovy pokud mi to nekdo jeste neosvetli ...ale nejakejch dvestepade za dva kusy hotovejch je darda
Torontak píše:nic neni nemožnéééé
ne naletoval sem to na to, sice s problémama, protože se na to cín nechtěl chytit, a tak sem to posychroval lisovací trubičkou
Gadža mooooooore kalafuny...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
No mozna kdyby admin nesmazal odkaz na moje stranky, tak by jsi se tam treba nahodou kouknul a odpoved by jsi nasel
patice zde:
Mam tech fotek vice, dokonce i podrobne, jak diody instalovat + jak instalovat maly diody s odporem,a le proc se snazit, kdyz to nikoho nezajima (kurna, ten Milosh me nastval)
ACEMajky píše:No mozna kdyby admin nesmazal odkaz na moje stranky, tak by jsi se tam treba nahodou kouknul a odpoved by jsi nasel
patice zde:
Mam tech fotek vice, dokonce i podrobne, jak diody instalovat + jak instalovat maly diody s odporem,a le proc se snazit, kdyz to nikoho nezajima (kurna, ten Milosh me nastval)
Ted sem nebyl chvili na netu tak pisu az ted..tak mi prosimte posli ten odkaz soukromou zpravou dik moc...jinak presne o ten posledni obrazek mi jde(teda o tu pravou cast) ...ta vpravo celeosklenena to je ona..misto ni tam potrebuju tu didodu..ta tva fotodokumentaz a postup by se mi moc hodil
Kemo s meganem... myslim že kdyz tam das žarovku ktera sviti modře tak ti ale pristrojovka modře svitit nebude.. taky mam megana a mam ho prolezlyho hodne a zkoušel jsem taky si udelat modre podsviceni a neni to tak jednoduche.. cela pristrojovka je potažena takovou oranžovou folii a když tam das modrou ledku tak to bude svitit tak blbe jakby do hneda.. te koumam jak sundat tu folii.. No zkus a uvidis
Renault Mégane minulost!!
Fiat Stilo 1,2 16V!!!!!!!!!!!!!!!
Fiat Stilo 1,9 JTd Kdysik dáávno
Pašííííííííííííík v kombííku DAS AUTO