Ale tim do nikoho nerejpu,abyste si nemysleli.
Mily chlapce, kdybych na tebe chtel neco vytahnout, tak uz sem vytahl....ale jeste jednou ti to zopakuju TY MI NESTOJIS ZA TO, ABYCH TE RESILPinkFloyd01 píše:Hele asi myslis Paju, jo ty jsem psal neco jinyho panacku, protoze jsi prohlasoval, ze na me na srazu vytahnes baseballku, taxem ji rikal, ze se asi porvem, tak at se neleka, takze to nepretacej ty chytracku
Jsi ubozakPinkFloyd01 píše:[15.9.2005 23:10:55] >> Když na tebe šáhne první,tak taky šáhneš,tos m psal. ////// Toto je presna citace toho, co mi ta dotycna napsala, kdyz jsem se ji zeptal, co jsem o Radkovi prohlasoval, takze jde videt, jak to tady pan krasne prekrucuje.......zadny,ze ja ho chtel zmlatit
Tak nic vole,protože bude v Chorvatsku a až přijede a dozví se že jsi zrušil školu tak ti ještě poděkuje... ... ...no...teda... spíš dá kytičku na hrob...PinkFloyd01 píše:hattori:hele ted me napadlo, ze kdyz jsem kamikaze, tak ze by ses mel bat......priletim do skoly, vyhodim skolu do vzduchu a co potom Marketka?
Kam ja prevadim rec? Jen by sis mohl uvedomit, ze ted delas z Pavliny lharku....a vazne nechapu, proc do ni hustis tvuj nazor na me? Prijde mi to, mno.......PinkFloyd01 píše:heeeezkyyy....jak prevadi hned rec jinam .....jojo to se pozna HRDINA(sorry, ze se opicim a pouzivaj tvoje slovo) .....a ohledne toho s tim rikanim.....jenom blbci nemuzes rict o jeho blbosti, taxi to preber
BEZ KOMENTAREPinkFloyd01 píše: tak Dave, ja teda musim uznat,ze ta corsa neni tak hrozna,ale ten motor je vazne perfekt a i na sprintech tahne dobre a na to,ze je to diesel bez turba,tak je to naslaply,jednou sem z toho i vytlacil dve kila,ale to uz jsem se i bal .....ma to blbejch 50 kobyl a pritom to trha holt japonec no